Sou a: Inici / Rubí Random Music Festival

Rubí Random Music Festival

RRandom_2018_p

El Rubí Random Music Festival, el RRandom, és el festival de música de Rubí. Una proposta que té com a principals premisses la qualitat, la diversitat i l'eclecticisme.

El RRandom va néixer el 2016 en el marc de la Festa Major, que té lloc entre finals de juny i principis de juliol, amb la voluntat de conferir entitat pròpia a l'oferta musical de la festivitat de Sant Pere i projectar-la fora de la ciutat.

En la seva tercera edició, el RRandom fa un pas més i amplia les seves dates, iniciant-se uns dies abans de la Festa Major. Així, els concerts tindran lloc del 23 de juny a l'1 de juliol als espais habituals del festival: Escardívol, Amfiteatre del Parc del Castell, Teatre Municipal La Sala, plaça del Doctor Guardiet i plaça de Catalunya. Com sempre, la majoria de les actuacions seran d'accés gratuït amb l'única excepció d'aquelles que se celebrin en recintes tancats. Les entrades es posaran a la venda properament.

Aquests són els artistes confirmats per al RRandom 2018:

LA RAÍZ · BRIBRIBLIBLI (tribut a Extremoduro) · ECOS DEL ROCÍO · DANI FLACO · LAS MIGAS · JAIME URRUTIA I LOS REBELDES · ANTONIO JOSÉ · MARCEL I JÚLIA · BUHOS · LA BANDA DEL COCHE ROJO · RUBISOUND · SIDECARS · TOUR 40 · MALDITA NEREA · EL ÚLTIMO TRIBUTO (tribut a El último de la fila) · VERSIÓN IMPOSIBLE · PLEASE (tribut a U2) · SUPERSINGLES · ROCKET BAND · SAU30


L'altra gran novetat del RRandom 2018 serà l'organització d'un concurs de talents que permetrà a un rubinenc o rubinenca interpretar una cançó original damunt l'escenari de l'Escardívol. Més informació

RR_icon  VISITA EL WEB DEL FESTIVAL 

RR_icon  COMPRA LES TEVES ENTRADES  Ticketea_entrades

RRandom_2017_public

  • Compartir