Sou a: Inici / Rubí Random Music Festival

Rubí Random Music Festival

rrandom-rubi-2019_au lira.pngEl Rubí Random Music Festival, el RRandom, és el festival de música de Rubí. Una proposta que té com a principals premisses la qualitat, la diversitat i l'eclecticisme.

El RRandom va néixer el 2016 en el marc de la Festa Major, que té lloc entre finals de juny i principis de juliol, amb la voluntat de conferir entitat pròpia a l'oferta musical de la festivitat de Sant Pere i projectar-la fora de la ciutat.

En la seva quarta edició, el RRandom avança un dia més el seu inici. Així, els concerts tindran lloc del 22 al 30 de juny als espais habituals del festival: Escardívol, amfiteatre del parc del Castell, Teatre Municipal La Sala i plaça de Catalunya. Com sempre, la majoria de les actuacions seran d'accés gratuït amb l'única excepció d'aquelles que se celebrin en recintes tancats. Les entrades es posaran a la venda properament.

Aquests són els artistes confirmats per al RRandom 2019:

BUHOS · KAOTIKO · VERSIÓN IMPOSIBLE · SUU · SIXTUS · SIN/CITY (TRIBUT A AC/DC) · LOS ZIGARROS · MARWAN · MARUJA LIMÓN · LA UNIÓN · JUDIT NEDDERMANN & DOLO BELTRÁN · CHOCADELIA INTERNACIONAL · NACIÓN FUNK DJ · TIMELESS · STRINGCORDZ · SOAK IN BLEACH · LOS BRINCOS · LOS DIABLOS · SABOR DE GRÀCIA · RUBISOUND (LA SEÑORA DE GONZÁLEZ, CHE SUDAKA I PEP'S SHOW BOYS) · LADILLA RUSA · TRIBADE · AZIZA BRAHIM · PACO  CANDELA · ESTRELLA MORENTE · SWEET CALIFORNIA · LOS40 ON TOUR · TEQUILA · DEMARCO FLAMENCO

RR_icon  VISITA EL WEB DEL FESTIVAL 

Ticketea_entrades  VENDA D'ENTRADES 

RRandom_2017_public

  • Compartir