Sou a: Inici / La Nuu

La Nuu

La Nuu_logoLa Nuu és el festival de fotografia de Rubí, nascut el 2015 amb la voluntat d’apropar a la ciutadania els actuals corrents de la fotografia d’autor i convertir la ciutat en un lloc de referència d’aquesta disciplina. L'esdeveniment, organitzat per l'Ajuntament i dirigit pel fotògraf rubinenc Carles Mercader, compta cada any amb la participació de diversos artistes internacionals, que exposen les seves obres de manera descontextualitzada en espais públics de la ciutat, buscant la sorpresa dels vianants. Aquesta mostra al carrer es complementa amb un programa d'activitats obert a tota la ciutadania.

La Nuu 2019

La cinquena edició de La Nuu se celebra del 2 al 31 d'octubre amb el lema El món no existeix. Amb aquest títol, extret del llibre Per què el món no existeix? del filòsof Markus Gabriel, el festival ens convida a reflexionar i posar en dubte el nostre concepte de realitat i, alhora, a repensar els marges i el futur de la representació visual del món.

La Nuu mostra enguany tretze instal·lacions a càrrec dels següents artistes:

Durant tot el festival, aquesta exposició d'imatges en gran format s'acompanya d'un programa d'activitats al voltant del món de la fotografia. 

CONTINGUT RELACIONAT


  • Compartir