Sou a: Inici / La Nuu

La Nuu

La Nuu_logoLa Nuu és el festival de fotografia de Rubí, nascut el 2015 amb la voluntat d’apropar a la ciutadania els actuals corrents de la fotografia d’autor i convertir la ciutat en un lloc de referència d’aquesta disciplina. L'esdeveniment, organitzat per l'Ajuntament i dirigit pel fotògraf rubinenc Carles Mercader, compta cada any amb la participació de diversos artistes internacionals, que exposen les seves obres de manera descontextualitzada en espais públics de la ciutat, buscant la sorpresa dels vianants. Aquesta mostra al carrer es complementa amb un programa d'activitats obert a tota la ciutadania.

La Nuu 2018

La quarta edició de La Nuu arriba del 29 de setembre al 28 d'octubre amb el lema Naufragis. La metàfora existencial de la navegació i el naufragi que han recollit, tradicionalment, la filosofia i la literatura serveix com a fil conductor de les obres exposades, que remeten als èxits i els fracassos de l’experiència humana des de diferents punts de vista.

El festival mostra aquest any una dotzena d'instal·lacions a càrrec dels següents artistes:

Durant tot el festival, aquesta exposició d'imatges en gran format s'acompanya d'un programa d'activitats al voltant del món de la fotografia. Les podeu consultar aquí.

CONTINGUT RELACIONAT


  • Compartir