Sou a: Inici / Festes i tradicions / Calendari Festiu / Nadal i Reis

Nadal i Reis

L’encesa de l’enllumenat nadalenc des de la plaça de Pere Aguilera i la posada en marxa de la pista de gel de la plaça de la Nova Estació i el passadís de llum de Maximí Fornés donen enguany el tret de sortida a les prop de 200 activitats que l’Ajuntament de Rubí, en col·laboració amb les entitats locals, han preparat amb motiu de les festes de Nadal. Com cada any, la programació de Nadal respon a la voluntat del municipi de ser una autèntica ciutat dels infants, amb activitats per a totes les edats, i la promoció del comerç local en el marc d’un moment de l’any de molta activitat comercial.

Gaudirem de la Fira de Nadal a la Plaça Pearson, del Pessebre ubicat a la Plaça Pere Aguilera i de les activitats infantils que ens portaran al Món del Tió i al Món dels Somnis just abans que el Mag Rubisenc torni a El Castell.  Aquest any,  a més, s'incorpora a l'enllumenat un passadís de llum per inaugurar la remodelació de l'illa de vianants.

La campanya nadalenca arribarà al seu punt culminant la nit del 5 de gener amb l’arribada dels Reis Mags d’Orient a l’Escardívol i la tradicional cavalcada pels carrers de Rubí, que mantindrà el recorregut de l’any passat. Enguany els caramels es llançaran de nou des de la primera i l’última carrossa amb l’objectiu de garantir la seguretat dels assistents. L’arribada dels Reis anirà precedida per la instal·lació del campament del Mag Rubisenc al Castell entre el 2 i el 4 de gener. Com l’any passat, es repartiran tiquets d’accés per ordre d’arribada amb l’objectiu que les famílies puguin estalviar-se les cues.

  • Compartir