Sou a: Inici / Festa Major

Festa Major

Holi 2017La Festa Major de Rubí se celebra al voltant del 29 de juny, dia de Sant Pere. Durant diverses jornades, els carrers i places de la ciutat s'inunden de gent que gaudeix intensament de la gran diversitat d'activitats organitzades per l'Ajuntament i el teixit associatiu local. Música, cultura popular i tradicional, propostes familiars... són només alguns dels ingredients d'una programació capaç d'atraure persones de totes les edats.

Aquest 2020, la Festa Major tindrà lloc del dijous 25 de juny al dilluns 29, dia de Sant Pere. Serà la 41a edició d'aquesta celebració des de la recuperació de la democràcia.

Com sempre, podràs seguir i compartirla Festa Major a través d'aquest web, l'app Rubí Ciutat, els nostres perfils a Facebook, Twitter i Instagram, i el canal de WhatsApp municipal.

Si ets una entitat i vols incloure les teves activitats a la Festa Major, descarrega't el formulari i fes-lo arribar emplenat a i, si tens certificat digital, també a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament.


Símbol_càmera  Les millors imatges de Festa Major 2019!

  • Compartir