Sou a: Inici / Equipaments culturals / Museu Municipal Castell (MMUC)

Museu Municipal Castell (MMUC)

Museu Municipal - Entrada

El Museu Municipal Castell té per objecte exposar i difondre la història de la ciutat com a patrimoni col·lectiu, conservar i difondre els objectes que s’hi exposen i, per últim, refermar la identificació de la ciutadania amb seva la història local. 

En compliment de les seves finalitats com a museu municipal, té com a 
principals funcions les següents: 

  • Acollir i conservar objectes relatius a la història local del territori.
  • Promoure i organitzar activitats de difusió i promoció de la història de Rubí i contribuir activament en la seva recerca i divulgació. 
  • Constituir un espai estable de relacions interculturals on s’hi troben representades les diverses realitats històriques, culturals i socials de la ciutat.

REOBERTURA A PARTIR DEL 3 DE JUNY

Dins les mesures de prevenció de la Covid-19 i, el MMUC obre les seves portes en un horari reduït: els dimecres i divendres de 16 a 20 h, els dissabtes d’11 a 14 h i de 16 a 20 h, i els diumenges i festius d’11 a 14 h.
Durant la visita, cal mantenir la distància mínima de 2 metres i fer servir gel hidroalcohòlic i mascareta. Es fixa un aforament màxim del 50% i determinats serveis estan restringits: l’ascensor es reserva als visitants que el necessitin, els lavabos només poden ser utilitzats per una sola persona alhora i la màquina de vending no està operativa.

Espais Expositius Municipals

Contingut relacionat

  • Compartir