Sou a: Inici / envelaRts

envelaRts

Músics i altres artistes locals són els protagonistes del nou cicle d'actuacions envelaRts, nascut aquest mes de juny als terrats de Rubí.

envelaRtsAmb envelaRts, l'Ajuntament de Rubí vol posar una mica de llum a la nova normalitat, després d'uns mesos durs en què els rubinencs i rubinenques han demostrat una gran responsabilitat davant la situació d'emergència sanitària. Alhora, el cicle es concep com una mostra de suport al sector de les arts en viu, especialment castigat per les restriccions que ha imposat l'estat d'alarma.

La iniciativa consisteix en petites actuacions, senzilles però representatives d’una cultura de qualitat, en què l’artista té tot el protagonisme. En una primera etapa del cicle, els espectacles se celebren durant el cap de setmana a terrats i altres espais municipals, sense públic però amb la possibilitat de seguir-los en directe a través de l'Instagram de @rubi_ciutat. Posteriorment, les actuacions també es poden tornar a veure durant un temps limitat al canal de YouTube de l'Ajuntament acompanyades de material inèdit.

No us perdeu la programació de l'envelaRts!

  • Compartir