Sou a: Inici / Agenda / Taller: Elaboració de coques de Sant Joan

Taller: Elaboració de coques de Sant Joan

Quan 22/06/2017
Equipament Ateneu Municipal
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal iCal

La coca de Sant Joan és una de les més populars de la cultura gastronòmica de casa nostra i pot ser de classes diferents: confitada amb massapà, crema o nata i ornada amb pinyons, llardons o fruita confitada. És l'àpat tradicional de la Nit de Sant Joan, quan es reparteix a les revetlles juntament amb vins dolços o rancis; avui, però, aquestes begudes han anat deixant pas al cava. Es creu que la coca de Sant Joan es deriva del tortell amb ous que es menjava antigament: un dolç de forma rodona, que era una reminiscència clara del culte al sol.

En aquest taller aprendrem una dolça recepta per posar en pràctica aquesta tradició i poder compartir els nostres resultats la nit de la revetlla!

A càrrec de Maria Ruiz.

Preu: 4,50 € (1 sessió de 2 hores).

Cal inscripció prèvia. Places limitades.

  • Compartir
Pertany a: