Sou a: Inici / Agenda / Stefano Costa

Stefano Costa

Cicle Sala clàssica
Quan 24/05/2019
Correu electrònic de contacte
Telèfon de contacte 935 887 473
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal iCal

La Sala Noble de l'Ateneu esdevé un escenari íntim on aproximar-se a músiques antigues i del gènere clàssic i on, a més de gaudir de l'audició, aprendre del context de les peces interpretades i dels seus autors, posant l'atenció al nostre patrimoni musical.

Stefano Costa és un compositor i pianista italià nascut a Gènova, actualment radicat a Espanya, sota contracte amb el segell musical "Musiteca", líder a Espanya en el sector de música per a publicitat i bandes sonores.
Avui dia compta amb quatre àlbums de música de piano, l'últim publicat el 2019 amb el títol Note dall'anima. És sobretot en aquest darrer disc on podem apreciar el seu característic estil al llarg dels seus temes. Les principals estructures melòdiques apareixen, desapareixen i tornen a aparèixer, donant lloc a peces amb trets minimalistes, resultant adequades per a bandes sonores, pel·lícules, sèries i anuncis. Segons el mateix artista, reconeix les figures de compositors com Ludovico Einaudi i Philip Glass com les principals fonts d'inspiració musical, entre d'altres.

Recital de piano
Entrada lliure, però amb aforament limitat
L'accés a la sala s'obrirà 15 minuts abans de l'inici de l'actuació. Es demana puntualitat.
  • Compartir