Sou a: Inici / Agenda / Recital de violí amb Aleix Mercadal

Recital de violí amb Aleix Mercadal

Programació de tardor 2016 | En clau de Sol
Quan 15/12/2016
Equipament Ateneu Municipal
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal iCal
  • Recital de violí amb Aleix Mercadal

Aquesta sessió forma part del cicle "En clau de Sol", una programació de recitals de música clàssica a la Sala Noble de l'Ateneu amb l'objectiu d'esdevenir un nou escenari local on promoure i conèixer joves músics, així com aproximar el gaudi d'aquest gènere a la ciutadania.

En aquesta ocasió serà un recital de violí a càrrec d'Aleix Mercadal. L'Aleix va començar els seus estudis musicals a l'Escola Municipal de Música de Rubí Pere Burés i, posteriorment, finalitzà els seus estudis de grau mitjà al Conservatori de Terrassa. Actualment estudia al Conservatori Superior de Música del Liceu amb el professor Daniel Cubero. Durant la seva formació ha participat en diferents projectes de la Jove Orquestra Simfònica del Vallès (JOSV), la Jove Orquestra de les Comarques Gironines (JOCG), la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) i diversos enregistraments amb la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya (SCCC). Aleix Mercadal és també graduat de magisteri amb l'especialitat de música.

L'enfocament d'aquesta sessió es dividirà en dues parts. En una primera part es presentaran les peces del programa (amb obres de J.S.Bach, F.Kreisler, T.Baltzar, M.Reger), i es farà una petita explicació de com es varen construir aquestes peces i exemples dels efectes que cerquen provocar en l'audició. La segona part s'aplicaran aquests exemples a l'audició del repertori escollit per la sessió.

  • Entrada lliure. Aforament limitat.
  • Compartir
Pertany a: