Sou a: Inici / Agenda / Punt d’atenció de l’Aula d’Extensió Universitària de Rubí

Punt d’atenció de l’Aula d’Extensió Universitària de Rubí

Quan 30/01/2019
On Ateneu Municipal
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal iCal

L'Aula d'Extensió Universitària de Rubí és una associació de caràcter cultural i educatiu sense ànim de lucre, amb autonomia plena, vinculada a la Universtitat Autònoma de Barcelona i a l'Agrupació d'Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya (AFOPA).

L'entitat va iniciar la seva activitat a la ciutat l'any 2017, i té per objectius difondre la cultura, despertar l'interès i satisfer les inquietuds intel·lectuals de les persones que volen ampliar coneixements en diverses matèries com història, ciències, salut, medicina, art, música, economia, empresa, tecnologia, filosofia, ètica, entre d'altres, d'una forma amena, dinàmica i participativa.

Tots els dimecres de 18 a 19 h l'entitat estableix un punt d'atenció a l'Ateneu per tal d'atendre a tothom interessat en la cultura i el desenvolupament personal, sense límit d'edat, que tingui interés en participar de l'entitat i de les activitats que s'organitzen. No cal tenir una formació específica, sinó ganes d'ampliar coneixements, compartir-los i formar part activa de la societat.

Ho organitza: Aula d'Extensió Universitària de Rubí

  • Compartir
Pertany a: