Sou a: Inici / Agenda / Presentació del poemari 'Els caus del cuc'

Presentació del poemari 'Els caus del cuc'

Quan 03/03/2017
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal iCal
  • Presentació del poemari Els caus del cuc

A Els caus del cuc el lector trobarà un recull farcit de poemes, gairebé sempre breus, que busquen, a través de la contenció formal, expressar amb una certa contundència molts dels neguits que configuren l'imaginari poètic no tan sols de l'autor sinó de la poesia en general: el temps que passa, la mort, el desig, l'absència, el dubte. Un temari que, si bé per alguns se situaria en l'òrbita dels sentiments, per a l'autor es desenvolupen en l'àmbit de l'experiència.

El llibre dóna veu a la inquietud del futur que ens havíem promès i que s'allunya sense esperar. Els caus del cuc són els amagatalls on habita el poeta, construïts, de vegades amb tendresa, de vegades amb irritació, a partir de les paraules que, pròpies o no, s'arrengleren per donar sentit al poema i, per tant, a l'expressió de la vida ─descrita en algun dels textos com "una punyalada a les entranyes de l'univers"─ entesa com el seguit d'experiències que fan que siguem com som. Un poema que, com li agrada dir a l'autor, ja existia abans que es posessin en ordre els versos que el constitueixen.

La presentació del llibre comptarà amb la participació de Martí Pujol, president d'Òmnium Rubí, i anirà acompanyada d'una lectura de poemes a càrrec del propi autor, que serà musicada amb un acompanyament al piano, amb una selecció de swing i jazz, a càrrec de Marta Casals.

  • Compartir
Pertany a: