Sou a: Inici / Agenda / Exposició "Saharians al mig del no-res"

Exposició "Saharians al mig del no-res"

Quan de a
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal iCal
  • Xerrada / Inauguració: divendres 31 de març a les 19 h

L'organització medicusmundi mediterrània col·labora amb el poble sahrauí refugiat als campaments de Tinduf des de l'any 1992, quan va començar a gestar-se la idea de fabricar medicaments essencials als campaments. Després d'un temps de recerca de recursos i posada en marxa, el 1998 començava la producció de medicaments essencials al laboratori Mohamed Emabarek Fakal·la, que ha seguit ininterrompudament fins a dia d'avui, gràcies a l'esforç i la tenacitat de l'equip de sahrauís que el fan funcionar dia rere dia, al Ministeri de Salut de la República Àrab Sahrauí Democràtica (RASD) i al suport d'administracions, ajuntaments i institucions catalanes i els socis i sòcies de medicusmundi mediterrània.

El fotògraf Flaviano de Pablo, col·laborador de medicusmundi mediterrània, ha viatjat als campaments de refugiats per documentar com és la vida en aquest indret i l'activitat del laboratori de producció de medicaments essencials. Esperem transmetre, en aquesta selecció d'imatges, la dignitat d'un poble que lluita contra l'oblit del temps per recuperar la seva terra.

Xerrada informativa Vacances en Pau
El projecte Vacances en Pau consisteix en l'estada d'infants dels campaments de refugiats sahrauís durant dos mesos de l'estiu acollits en famílies de Catalunya.  El projecte està organitzat per la Delegació del Frente Polisario a Catalunya, amb el suport d'associacions solidàries, entitats, organismes i ajuntaments. La xerrada comptarà amb la participació de:

       -     Neus Bosch, presidenta de Sant Cugat amb el Poble Saharauí
        -    Delegat de la República Àrab Saharauí Democràtica (RASD)

Ho organitza: Rubí Solidari                                                                                                                                  

  • Compartir
Pertany a: