Sou a: Inici / Agenda / Five days to dance

Five days to dance

Documental del Mes. L'Ateneu a casa teva
Quan 29/04/2020
Correu electrònic de contacte
Telèfon de contacte 935 887 473
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal iCal

Coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa, us proposem aquest documental, per veure'l ens haureu d'enviar un correu a ateneu@ajrubi.cat per facilitar-vos les claus d'accés i l'enllaç. Disposareu d'una setmana per accedir a la plataforma.

Sinopsi

Una parella de ballarins apareix un matí a l'aula d'un institut. És dilluns, i anuncien a un grup d'adolescents que tenen cinc dies per pujar a un escenari i ballar. Una setmana per canviar les coses; un petit termini, però un gran repte: moure  les persones quan el món ens paralitza.

La dansa obliga  aquests joves a trencar els seus rols just en el moment de les seves vides en què aquests rols socials s'estan forjant. El líder deixa de ser el més admirat, el tímid fa un pas endavant... Ballar els obliga a tocar-se. Es comuniquen, s'igualen. Algun no s'alliberarà fins a l'últim instant.

Wilfried Van Poppel i Amaya Lubeigt són els coreògrafs. Ell, holandès; ella, basca. La dansa és el llenguatge comú. No importa el lloc. Cinc dies, una classe d'adolescents, un microcosmos en el qual succeeix un petit big bang.


Informació del documental
Data i horari: A partir del dimecres 29 d'abril

Premis i festivals del documental:

  • DocsBarcelona. Espanya, 2014.
  • DocsBarcelona+Medellín. Colòmbia, 2014.
  • Donostia Zinemaldia. Espanya, 2014.
  • DocsDF. Mèxic, 2014.
  • MiradasDoc - Canal Plus Award . Espanya, 2014.
  • Compartir