Sou a: Inici / Agenda / Dimecres Manetes

Dimecres Manetes

Ateneu Municipal
Quan 05/07/2017
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal iCal
  • Practica la cultura de la reparació i allarga la vida dels objectes!

El Servei Educatiu de Residus de l'Ajuntament de Rubí posa en marxa un nou servei d'assessorament per tal que la ciutadania pugui reparar-se ella mateixa petits electrodomèstics i aparells elèctrics i electrònics, el Dimecres Manetes. En aquest espai podreu aprendre a reparar els vostres petits aparells elèctrics i electrònics. No cal que disposeu d'eines ni saber-ne gaire, un expert us explicarà com reparar-lo i disposareu d'eines per fer-ho.

El Dimecres Manetes és un servei basat en el concepte dels Café Repair, estesos per tot Europa, espais de lliure accés on tot gira entorn a la reparació. L'objectiu d'aquests espais és promoure una cultura de reparació i manteniment de petits estris elèctrics i electrònics i evitar-ne així, que aquests objectes esdevinguin residus. Deixar de banda la cultura de l'usar i llençar, fer-ho des del coneixement compartit i, de retruc, estalviar diners i contribuir a la millora del Medi Ambient.

Aquesta activitat no requereix d'inscripció prèvia, només cal que us apropeu a l'Ateneu amb l'aparell que vulgueu reparar!

  • Compartir
Pertany a: