Sou a: Inici / Agenda / Curs: Tast de mindfulness i meditació pràctica

Curs: Tast de mindfulness i meditació pràctica

Programació d'estiu 2017. Ateneu Municipal
Quan de a
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal iCal

Vivim en un món amb molts estímuls, un fet que sovint provoca que no parem la suficient atenció en allò que fem o vivim. Aquest tipus de dinàmiques poden provocar angoixa, estrès i pors que poden guanyar terreny en el nostre dia a dia i perjudicar-nos.

El mindfulness, tot i que no es literal, es podria traduir com 'atenció plena' o 'consciència plena'. L'atenció plena ens dona les eines per estar presents, per a no dispersar-nos, per viure en un estat de consciència que ens faci ser més coherents amb nosaltres i tot el que ens envolta. Cal aturar-nos i observar-nos per aprendre a ser conscients de qui som i del que realment ens passa. Obrim un camí de noves possibilitats per tal de reconduir la nostra vida de forma més saludable en tots els sentits: arribem així a la serenitat, a l 'equilibri, al benvolgut benestar. En aquest exercici, la respiració i la meditació són fonamentals.

En aquest tast d'iniciació al mindfulness mirarem de posar en pràctica aquesta connexió amb nosaltres mateixos, i obrirem la porta a un aprenentatge que pot canviar la nostra quotidianitat, la manera de veure i viure la vida.

Dues sessions: el dilluns 24 i el dimecres 26 de juliol de 10 a 12 h
Preu: 10 € (2 sessions, 4 h)
A càrrec de Montserrat Roma, psicòloga
Cal inscripció prèvia. Places limitades

  • Compartir
Pertany a: