Sou a: Inici / Agenda / Curs: Tast de mindfulness i meditació pràctica

Curs: Tast de mindfulness i meditació pràctica

Programació d'estiu 2017. Ateneu Municipal
Quan de a
Equipament Ateneu Municipal
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal iCal

Vivim en un món amb molts estímuls, un fet que sovint provoca que no parem la suficient atenció en allò que fem o vivim. Aquest tipus de dinàmiques poden provocar angoixa, estrès i pors que poden guanyar terreny en el nostre dia a dia i perjudicar-nos.

El mindfulness, tot i que no es literal, es podria traduir com 'atenció plena' o 'consciència plena'. L'atenció plena ens dona les eines per estar presents, per a no dispersar-nos, per viure en un estat de consciència que ens faci ser més coherents amb nosaltres i tot el que ens envolta. Cal aturar-nos i observar-nos per aprendre a ser conscients de qui som i del que realment ens passa. Obrim un camí de noves possibilitats per tal de reconduir la nostra vida de forma més saludable en tots els sentits: arribem així a la serenitat, a l 'equilibri, al benvolgut benestar. En aquest exercici, la respiració i la meditació són fonamentals.

En aquest tast d'iniciació al mindfulness mirarem de posar en pràctica aquesta connexió amb nosaltres mateixos, i obrirem la porta a un aprenentatge que pot canviar la nostra quotidianitat, la manera de veure i viure la vida.

Dues sessions: el dilluns 24 i el dimecres 26 de juliol de 10 a 12 h
Preu: 10 € (2 sessions, 4 h)
A càrrec de Montserrat Roma, psicòloga
Cal inscripció prèvia. Places limitades

  • Compartir
Pertany a: