Sou a: Inici / Agenda / CellOboe. Cancel·lat

CellOboe. Cancel·lat

Quan 26/05/2017
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal iCal
  • Sala Clàssica: CellOboe

Un original concert de violoncel i oboè amb un variat i sorprenent repertori amb autors i arranjaments de diverses èpoques.

Quan un músic es posa davant una partitura no en té prou amb saber què hi posa. Ni tan sols a reconèixer totes les notes, acords, ritmes, harmonies, etc. La seva feina consisteix a saber interpretar, posar el talent i la pràctica d'un grapat d'anys d'estudi, hores i esforços al servei de qui l'escolta. Transmetre emocions, donar els matisos necessaris i, finalment, transportar cadascuna de les persones del públic a indrets que, sovint, ni tan sols pot imaginar. Crear una atmosfera per tal que el que un dia un autor va plasmar en un paper sigui escampat arreu amb sensibilitat i respecte vers l'obra original.

CellOboe és el duet format per Edmon Bosch (violoncel) i Marta Vara (oboè). Una formació poc habitual que presenta un original repertori amb obres de Bach i Händel, arranjaments per a aquest duet fets per Salvador Brotons i Juan Jurado, així com composicions del mateix Edmon Bosch.

Entrada lliure. Aforament limitat.

  • Compartir
Pertany a: