Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR) – Programa complementari d’acollida https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR) – Programa complementari d’acollida

Qui som


Som una ONG que treballa pels drets de les persones refugiades a Catalunya des de 2004.

La Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat té com a objectius la defensa del dret d’asil i els drets de les persones refugiades i migrades. 

Tasques


1. Parella lingüística en català: la parella, formada per una voluntària i una usuària es troben una vegada a la setmana i conversen en català per afavorir l’aprenentatge de l’idioma oral. Des de la CCAR proporcionem material didàctic de suport a l’activitat.

2. Taller d’alfabetització digital: l’accés a la tecnologia és essencial i des de la CCAR volem facilitar-lo mitjançant tallers mensuals que ensenyin a les beneficiàries del programa a fer servir l’ordinador a nivell d’usuari.

Disponibilitat


Per la parella lingüística es demana al voluntariat un compromís d’una hora setmanal, exceptuant vacances i altres imprevistos que puguin sorgir. El dia i hora de la trobada l’acorden la voluntària i la usuària.

Els tallers d’alfabetització digital tenen lloc mensualment i duren entre 90 i 120 minuts..

Per tal d’establir un vincle entre el voluntariat i les persones beneficiàries és essencial que hi hagi un compromís d’un mínim de 3 mesos.

Contacte


 julia.garcia@ccar-cear.org

  623 237 328

   https://twitter.com/CCARefugi

  https://www.instagram.com/ccarefugi/ 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0