Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

1962. La riuada va marcar l'inici d'un canvi important tant a la ciutat com al cos de seguretat. La indústria va determinar el creixement de la població i l'any 1967, la plantilla de la Policia Local va passar a estar formada per cinc agents diürns, set vigilants nocturns (serens), un policia de trànsit i un altre de motoritzat. La riuada va marcar l'inici d'un canvi important tant a la ciutat com al cos de seguretat. La indústria va determinar el creixement de la població i l'any 1967, la plantilla de la Policia Local va passar a estar formada per cinc agents diürns, set vigilants nocturns (serens), un policia de trànsit i un altre de motoritzat. https://www.rubi.cat/ca/temes/seguretat/historia-del-cos-de-la-policia-local-de-rubi/c92c9d9d-ac9b-4758-8e51-39c53e6c6629.jpeg/@@images/image/preview

1962. La riuada va marcar l'inici d'un canvi important tant a la ciutat com al cos de seguretat. La indústria va determinar el creixement de la població i l'any 1967, la plantilla de la Policia Local va passar a estar formada per cinc agents diürns, set vigilants nocturns (serens), un policia de trànsit i un altre de motoritzat.

La riuada va marcar l'inici d'un canvi important tant a la ciutat com al cos de seguretat. La indústria va determinar el creixement de la població i l'any 1967, la plantilla de la Policia Local va passar a estar formada per cinc agents diürns, set vigilants nocturns (serens), un policia de trànsit i un altre de motoritzat.