Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Models dels plans d'autocontrol L'Ajuntament de Rubí facilita uns models de guies i registres dels plans d'autocontrols, per a la seva implantació en els establiments en diferents sectors alimentaris. https://www.rubi.cat/ca/temes/salut/proteccio-de-la-salut/seguretat-alimentaria/models-dels-plans-dautocontrol/@@images/image/preview

Models dels plans d'autocontrol

L'Ajuntament de Rubí facilita uns models de guies i registres dels plans d'autocontrols, per a la seva implantació en els establiments en diferents sectors alimentaris.

Bars, restaurants i establiments de menjars preparats


L'Ajuntament de Rubí facilita uns models de guies i registres dels plans d'autocontrols, per a la seva implantació en els establiments de la restauració col.lectiva comercial de Rubí.

 

Carnisseries, cansaladeries i xarcuteries


L'Ajuntament de Rubí facilita uns models de guies i registres dels plans d'autocontrols, per a la seva implantació en els establiments del sector de la carn fresca i els seus derivats.

 

Forns de pa i pastisseria


L'Ajuntament de Rubí facilita uns models de guies i registres dels plans d'autocontrols, per a la seva implantació en els establiments del sector del pa i pastisseria.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
0