Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sanitat ambiental Fa referència a aquelles actuacions que duu a terme l’Ajuntament per garantir la salubritat dels espais públics de Rubí. https://www.rubi.cat/ca/temes/salut/proteccio-de-la-salut/sanitat-ambiental/@@images/image/preview

Sanitat ambiental

Fa referència a aquelles actuacions que duu a terme l’Ajuntament per garantir la salubritat dels espais públics de Rubí.

Control de plagues


Mitjançant el control de plagues, el consistori vetlla per mantenir tant la via pública com els edificis municipals d'ús públic sanejats d’insectes, rosegadors i altres plagues. L’objectiu és prevenir la transmissió de malalties pròpies dels animals que poden ser transmeses a les persones (conegudes com a zoonosis) i garantir la salubritat dels espais i edificis públics.

Si has de contractar un servei de control de plagues per habitatges o propietats privades, consulta el Registre oficial d'establiments i serveis plaguicides (ROESP).

 

Informació sanitària de les fonts naturals de Rubí


El Servei de Salut Pública porta a terme, en col·laboració amb la Policia Local i Sorea, el control sanitari de les aigües de les següents fonts naturals de Rubí:

  • Font de Can Matalí
  • Font de Can Pi de Vilaroc
  • Font de Ca n'Oriol
  • Font de Can Tiraïres (situada al c. Palència)
  • Font del Torrent dels Alous
  • Font de Vallhonrat (ubicada al final de l’av. Pep Ventura)

Els resultats analítics indiquen que l'aigua d'aquestes fonts no és apta per al consum humà

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0