Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Consells per a la preparació segura de sushi El sushi és un tipus particular de cuina japonesa que combina arròs bullit envinagrat amb varietat de mariscs i peixos crus, carns i verdures. https://www.rubi.cat/ca/temes/salut/consells-de-salut/alimentacio-saludable/consells-per-a-la-preparacio-segura-de-sushi/@@images/image/preview

Consells per a la preparació segura de sushi

El sushi és un tipus particular de cuina japonesa que combina arròs bullit envinagrat amb varietat de mariscs i peixos crus, carns i verdures.

sushi salmó.jpg

 

Els darrers anys, menjar sushi o d’altres preparacions s’ha convertit en un costum que s’ha anat fent habitual a casa nostra.

El sushi es considera un aliment que té un risc potencial, per la qual cosa s’ha de preparar amb les precaucions suficients per tal d’evitar malalties de transmissió alimentària. Els riscos de salut associats al sushi sorgeixen dels productes crus que s’utilitzen per preparar-lo, principalment del peix, així com de l’arròs bullit i acidificat.

Consulta els diferents consells per a una preparació segura de sushi en aquest enllaç.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0