Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aula de Salut Un espai per parlar de salut: hàbits saludables, nutrició, activitat física, benestar físic i emocional. https://www.rubi.cat/ca/temes/salut/aula-de-salut/aula-de-salut/@@images/image/preview

Aula de Salut

Un espai per parlar de salut: hàbits saludables, nutrició, activitat física, benestar físic i emocional.
Parlem de salut, fem salut. 

L’Aula de Salut és un espai de divulgació de coneixement al voltant de la salut: nutrició, activitat física, benestar emocional, malalties cròniques, sexualitat i afectivitat, addiccions, etc.

Tenir salut no es només no estar malalt. Millorar la salut física i mental és possible amb informació, bons hàbits i ganes de dur-los a la pràctica.

Aula de SalutEn aquest espai virtual, s’ofereixen xerrades a càrrec de professionals sanitaris que comparteixen la seva experiència clínica i expertesa per tal d'ajudar les persones a adquirir coneixements que puguin millorar la seva salut i el benestar.

Al final de cada sessió, podràs fer preguntes i resoldre els dubtes que tinguis.

Si vols participar-hi, només has d’estar atent/a a l'agenda del Servei de Salut Pública. No cal fer inscripció per assistir a les xerrades i estan obertes a tota la ciutadania. Només hauràs de clicar l’enllaç el dia i hora de la xerrada i... fer salut!

     

Sessions


Dimarts 8 de juny, a les 18 h
18 mesos després, què en sabem de la COVID?

En línia a través el canal de YouTube de l'Ajuntament

Les infermeres Yolanda Gracia, M. del Mar Sánchez i Núria Puerto donaran informació de tot allò què hem de saber de la COVID: 

  • De quina manera es contagia
  • Què fem si tenim símptomes
  • Vacunació: quan, com, on

T'ha estat útil aquesta pàgina?

3
0