Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tria Formació Professional La VII Jornada sobre Formació Professional (FP) a Rubí tindrà lloc els dies 1 i 2 de març del 2023 de 9 a 15 h, al Celler de Rubí; ubicat al carrer Pintor Coello, 17-25. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Tria Formació Professional

La VII Jornada sobre Formació Professional (FP) a Rubí tindrà lloc els dies 1 i 2 de març del 2023 de 9 a 15 h, al Celler de Rubí; ubicat al carrer Pintor Coello, 17-25.

La Jornada s’ha organitzat des del Consell de l'FP, amb la participació de diferents àrees de l’Ajuntament de Rubí, i està adreçada a estudiants (joves i adults), treballadors/ores en actiu o en situació de desocupació temporal, famílies, professionals de l'educació, orientadors/ores, empreses i ciutadania en general.

Té per objectiu donar resposta a les necessitats de les persones que volen orientar o reorientar el seu futur professional, i acompanyar-les en el seu despertar vocacional.

Mostrarà l’oferta formativa de: cicles formatius, certificats de professionalitat, formació contínua i programes de formació i inserció, i aproparà als i a les visitants al món laboral, posant l’accent en els itineraris formatius.

Totes les taules rodones es podran seguir a través de www.radiorubi.cat que n’oferirà la transmissió en streaming. L’emissora pública també farà entrevistes al voltant de la FP i transmetrà les demostracions de l’escenari a través de la seva web.

Espai d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda.

Què hi trobaràs?


Una jornada dinàmica i innovadora amb una perspectiva inclusiva, que oferirà un espai obert on interactuar i crear xarxes i contactes.

  • Aparador de l’oferta formativa d’FP, amb estands organitzats per sectors professionals on conèixer les diferents especialitats de cicles formatius, programes de formació i inserció (PFI) certificats de professionalitat, itineraris formatius específics i formació contínua, amb el propòsit de fomentar les vocacions professionals dels sectors que representen.
  • Demostracions d’especialitats formatives, per viure i tastar cadascuna de les famílies professionals, de la mà d’estudiants i professorat.
  • Demostracions de professions i oficis emergents, organitzats en espais sectorials representats pel món empresarial.
  • Xerrades i taules rodones relacionades amb el món educatiu, professional i empresarial. S’hi tractaran temes referents a la formació al llarg de la vida, la importància dels idiomes, els itineraris educatius després de l’ESO i les especialitats en àmbits professionals emergents, entre altres. Hi haurà espais informatius i d’interacció per contrastar opinions i debatre. Amb la col·laboració de Ràdio Rubí.
  • Recursos per orientar el teu itinerari formatiu i professional. Com a procés d’acompanyament al llarg i ample de la vida professional, a fi de conèixer el món empresarial actual i les competències actitudinals més sol·licitades.
  • Exposició: A la indústria, on son les dones? La mostra interactiva consta de quatre grans eixos: la indústria 4.0, la situació actual de la representació femenina a la indústria, discriminacions per raons de gènere i sexe i el Pla d’Igualtat.

La Jornada és una iniciativa de l’Ajuntament de Rubí i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, i la col·laboració  d’empreses i entitats públiques i privades del territori.

Entrada lliure i gratuïta

Inscripció prèvia a les xerrades a través d'aquest enllaç

T'ha estat útil aquesta pàgina?

3
0