Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Suport integral i millora de l'ocupabilitat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Suport integral i millora de l'ocupabilitat

Rubí Forma


L'Ajuntament de Rubí, a través de Rubí Forma, amb l’objectiu de fomentar la inserció laboral i professional de la ciutadania de Rubí ofereix aquests programes:

Acredita't


Moltes persones han adquirit competències professionals en el lloc de treball, mitjançant l'experiència professional o formació no oficial: tenen les competències, però no una acreditació oficial. El procés d'avaluació i acreditació permet que aquestes persones puguin obtenir la certificació oficial.

Periòdicament es convoquen procediments d'avaluació i acreditació de competències professionals que permeten reconèixer l'experiència o la formació no formal i obtenir-ne una certificació oficial.

Rubí Forma forma part de la xarxa de punts d’informació i orientació per facilitar i acompanyar a les persones en aquest procediment.

Rubí Forma

Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa


Garantia Juvenil

Programa 45+

CECOT: Persona i Treball


CECOT ofereix  càpsules audiovisuals breus sobre el procés de cerca de feina. Les podeu veure totes al seu web.

CEM FormacióConsell Comarcal del Vallès Occidental


La connexió i interrelació del teixit productiu i del conjunt de centres formatius és un aspecte estratègic per a poder desplegar les innovacions i canvis que el sistema de formació requereix i per a donar respostes concretes a les necessitats del teixit productiu i a les apostes sectorials del territori. Exemples com el desplegament de la formació dual posa de manifest la necessitat d’implementar noves formes de cooperació, col·laboració i participació públic-privada.


Cicle d'orientació educativa en tecnologia i indústria

Creu Roja Sant Cugat - Rubí - Valldoreix


Primeres oportunitats laborals per a joves

T'ha estat útil aquesta pàgina?

4
0