Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Serveis socioculturals i a la comunitat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Serveis socioculturals i a la comunitat

Cicle Formatiu de Grau Mitjà


Atenció a Persones en Situació de Dependència FP dual

2.000 hores

   Dos cursos acadèmics

Aquests estudis capaciten per atendre i tenir cura en la vida diària de persones i col·lectius amb necessitats especials de salut física, psíquica i social: persones grans, discapacitades, malaltes cròniques i convalescents, aplicant les estratègies i els procediments més adequats per mantenir-ne i millorar-ne l’autonomia personal, les relacions amb l’entorn i la inserció ocupacional.

Institut La Serreta

Cicles Formatius de Grau Superior


Educació Infantil FP dual

2.000 hores

   Dos cursos acadèmics

Aquests estudis capaciten per programar, intervenir educativament i avaluar programes d’atenció a la infància, aplicant els mètodes d’ensenyament i aprenentatge que afavoreixen el desenvolupament autònom dels nens i nenes de 0 a 6 anys.

Institut La Serreta

Educació Infantil 

2.000 hores

   Dos cursos acadèmics

Aquests estudis capaciten per dissenyar, posar en marxa i avaluar projectes i programes educatius d'atenció a la infància en el primer cicle d'educació infantil en l'àmbit formal, d'acord amb la proposta pedagògica elaborada per un mestre o mestra.

Regina Carmeli

Integració Social FP dual

2.000 hores

   Dos cursos acadèmics

Aquests estudis capaciten per programar, organitzar, desenvolupar i avaluar les activitats d’integració social; valorar la informació obtinguda sobre cada cas tractat, i determinar i aplicar les estratègies i tècniques més adequades per al desenvolupament de la seva autonomia personal i inserció ocupacional.

Institut La Serreta

  Regina Carmeli 

 Institut La Serreta

T'ha estat útil aquesta pàgina?

3
0