Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sanitat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Sanitat

Cicles Formatius de Grau Mitjà


Cures Auxiliars d'Infermeria

1.400 hores

   Un curs acadèmic  

Aquests estudis capaciten per fer cures auxiliars d'infermeria; controlar les condicions sanitàries de l'entorn i del material o l'instrumental sanitari, i portar a terme tasques relacionades amb l'instrumental d'equips de salut bucodental.

Regina Carmeli

Farmàcia i Parafarmàcia FP dual

2.000 hores

   Dos cursos acadèmics

La competència general d'aquest títol consisteix a assistir en la dispensació i elaboració de productes farmacèutics i afins, tant en l'àmbit comunitari com hospitalari; realitzar la venda de productes parafarmacèutics fomentant la promoció de la salut; executar tasques administratives i de control de magatzem, i complir amb les especificacions de qualitat, seguretat i protecció ambiental

Escola Mare de Déu de Montserrat

Cicles Formatius de Grau Superior


Dietètica i Nutrició 

2.000 hores

   Dos cursos acadèmics

Aquests estudis capaciten per elaborar dietes, controlar la qualitat de l'alimentació de les persones, analitzar-ne els comportaments alimentaris i programar i aplicar activitats educatives que millorin els hàbits d'alimentació de la població.

Col·legi Balmes

Documentació i Administració Sanitària  FP dual

2.000 hores

   Dos cursos acadèmics

La competència general d’aquest títol consisteix a definir i organitzar processos de tractament de la informació i documentació clínica; extreure i registrar dades; codificar-les, i validar la informació, de manera que es garanteixi el compliment de la normativa. També es pretén intervenir en els processos d’atenció i gestió de pacients i de gestió administrativa en centres sanitaris.

Escola Mare de Déu de Montserrat

Higiene Bucodental

2.000 hores

   Dos cursos acadèmics

Aquests estudis capaciten per promoure la salut bucodental de les persones i de la comunitat, mitjançant el desenvolupament d'activitats preventives i tecnicoassistencials que inclouen l'exploració, l'avaluació, la promoció i la realització de tècniques odontològiques en col·laboració amb l’odontòleg o metge estomatòleg.

Regina Carmeli

 Escola Regina Carmeli 

 Escola Mare de Déu de Montserrat 

 Col·legi Balmes 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0