Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ensenyaments artístics: arts plàstiques i disseny https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ensenyaments artístics: arts plàstiques i disseny

Cicles Formatius de Grau Mitjà


Arts aplicades al llibre

Serigrafia Artística

950 hores, distribuïdes en un curs acadèmic (a més d’un quadrimestre per fer el projecte final i la formació en centres de treball)

En aquest cicle s’exploren la tècnica de la serigrafia i les diverses possibilitats d’aplicació, alhora que es proposen processos de treball per estimular el pensament creatiu. La tècnica serigràfica s’incorpora com a llenguatge artístic en camps diversos com la il·lustració, el disseny de producte o la moda, entre d’altres. La dinàmica del curs busca relacionar totes les matèries en projectes comuns que es formalitzen de manera molt variada, passant per la imatge, l’objecte i les instal·lacions.

edRa

Comunicació gràfica i audiovisual

Assistència al Producte Gràfic Interactiu

1.600 hores

   Dos cursos acadèmics

En aquest cicle, l’alumnat desenvolupa projectes en entorns interactius, com ara webs, aplicacions interactives, realitat virtual, edició de vídeo, animació, etc. S’ofereixen eines que el capaciten per idear, conceptualitzar, investigar, analitzar i, finalment, produir productes gràfics interactius adaptats a diferents objectius comunicatius.

edRa

d

Itinerari 3x2 BATART + CFGM NOU
Permet cursar el Batxillerat Artístic combinat amb el CFGM d’Assistència al producte gràfic interactiu en tres cursos acadèmics

Cicle Formatius de Grau Superior


Projectes i Direcció d’Obres de Decoració (Interiorisme)

1.950 hores

   Dos cursos acadèmics

Aquests estudis capaciten l’alumnat per desenvolupar solucions espacials funcionals que milloren l’experiència de l’usuari (en l’hàbitat, en espais comercials, culturals, d’oci, efímers...). Es treballa valorant i interactuant amb les necessitats, usos, espais, formes, materials, tècniques i processos artístics relacionats amb el disseny dels espais decoració. L’alumnat adquireix també competències en generació d’amidaments, pressupostos d’obra i les tasques pròpies de la direcció d’obres d’interiorisme.


Gràfica audiovisual

2.000 hores

   Dos cursos acadèmics (1.720, en un centre educatiu i 280 en un centre de treball)

Els estudis d'aquest cicle capaciten per idear, organitzar i dur a terme les diferents fases d'un projecte de gràfica audiovisual, a través de l'aprenentatge de tècniques de disseny, vídeo, animació i 3D. 

S'estimula el pensament creatiu i es proporcionen eines per desenvolupar diferents tipus de propostes audiovisuals: títols de crèdit, capçaleres de programa, espots publicitaris, mock up, gif animats, mappings, audiovisuals per espectacles, realitat virtual.

Gràfica publicitària

2.000 hores

   Dos cursos acadèmics (1.720, en un centre educatiu i 280 en un centre de treball)

Els estudis d'aquest cicle capaciten per idear, organitzar i comunicar eficientment solucions gràfiques en projectes de l’especialitat de gràfica publicitària.

Es treballa des de dissenys interactius (webs, apps, xarxes, mappings...) fins aplicacions vinculades a la comunicació gràfica, (disseny de marques, packaging, disseny editorial, retolació...). L'alumnat participa en tot el procés de disseny; la cerca, l'anàlisi, la ideació i conceptualització, l'execució, el seguiment posterior i el control de qualitat corresponent, fins a obtenir un producte adequat als objectius comunicatius incials.

Itinerari 3x2 Gràfica audiovisual i Gràfica publicitària NOU
 
Itinerari que permet obtenir ambdós títols en 3 cursos acadèmics. (pendent de resolució)

edRa

Disseny industrial

Modelisme industrial

1.900 hores

   Dos cursos acadèmics

Aquests estudis capaciten l’alumne per elaborar models, prototips, premaquetes i maquetes físiques i en programari 3D, i també per realitzar projectes de disseny industrial, amb coneixement dels materials i processos de producció. Preparen per a la traducció volumètrica d’un projecte presentat en el plànol bidimensional; interpretació i realització d’esquemes i croquis; detecció de dificultats, concreció i millora de les propietats formals d’un objecte per a la seva fabricació; prototipatge ràpid o en sèrie, i treball en equips de disseny de producte, d’interiorisme, construcció, urbanisme i rehabilitació.

Regina Carmeli

 edRa

 Regina Carmeli

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0