Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rehabilitació de la Torre Salduba La rehabilitació d’aquest edifici va a càrrec de persones joves que estan cursant les especialitats formatives derivades de la qualificació professional “Gestió de sistemes d’eficiència energètica en envolupant”, una qualificació creada a Rubí a través de Rubí Forma. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rehabilitació de la Torre Salduba

La rehabilitació d’aquest edifici va a càrrec de persones joves que estan cursant les especialitats formatives derivades de la qualificació professional “Gestió de sistemes d’eficiència energètica en envolupant”, una qualificació creada a Rubí a través de Rubí Forma.

L'Ajuntament de Rubí està rehabilitant la Torre Salduba per fer-hi un centre formatiu sobre energies renovables i eficiència energètica. El projecte inclou dos projectes estratègics de la ciutat: Rubí Forma i  Rubí Brilla oferiran en aquesta torre de la ciutat les formacions professionals relacionades amb les energies renovables i la eficiència energètica.

La rehabilitació va a càrrec de persones joves que estudien les especialitats formatives derivades de la qualificació professional creada a Rubí a través de Rubí Forma “Gestió de sistemes d’eficiència energètica en envolupant”. Aquesta qualificació és un actiu que ara reverteix directament a la ciutat i permet rehabilitar un edifici històric que s’incorporarà als equipaments formatius del municipi.

 

 

 

Fases


  • Estudi sobre la situació de l’edifici i projecte inicial d’intervenció amb 6 dels joves contractats a través del projecte Singulars (3 noies i 3 nois), subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya.
  • Intervencions de rehabilitació, seguint criteris d’eficiència energètica a càrrec de la resta  joves  contractats en el marc del programa Singulars (12 joves, 2 noies i 10 nois) un cop iniciïn la fase d’experiència professional (contracte de 6 mesos).
  • En el futur, l'edifici s'anirà rehabilitant amb diferents projectes de formació i ocupació. El projecte Singulars és dirigeix a joves entre 16 i 29 anys graduats en l’ESO i treballa tant en la rehabilitació de l’envolupant.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0