Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ensenyaments artístics: arts plàstiques i disseny https://www.rubi.cat/ca/temes/rubi-forma/ii-mostra-sobre-formacio-professional-de-rubi/ensenyaments-artistics-arts-plastiques-i-disseny/@@images/image/preview

Ensenyaments artístics: arts plàstiques i disseny

Cicles Formatius de Grau Mitjà


Arts aplicades al llibre

Serigrafia Artística

950 hores

Aquests estudis capaciten per preparar pantalles d'impressió serigràfica; dominar el procediment d'elaboració de matrius i estampació serigràfica, i conèixer els procediments tradicionals i actuals de la serigrafia artística, les especificacions tècniques dels materials i les possibilitats d'utilització.

edRa

Comunicació gràfica i audiovisual

Assistència al Producte Gràfic Interactiu

1.600 hores

   Dos cursos acadèmics

Aquests estudis capaciten per idear, organitzar i dur a terme les diferents fases d'un projecte gràfic interactiu, amb els controls de qualitat corresponents, fins a obtenir un producte adequat segons els objectius comunicatius inicials.

edRa

Cicle Formatius de Grau Superior


Comunicació gràfica i audiovisual

Gràfica Interactiva, Perfil Professional d’Espais Interactius

2.000 hores

   Dos cursos acadèmics

Aquests estudis capaciten per identificar les necessitats comunicatives i funcionals plantejades en una proposta de producte interactiu, i valorar els recursos del llenguatge gràfic, espacials i tecnològics en el disseny de les interfícies física i lògica i el guió d'interacció.

edRa

Disseny d'Interiors

Projectes i Direcció d’Obres de Decoració (Interiorisme)

1.950 hores

   Dos cursos acadèmics

Aquests estudis capaciten per desenvolupar projectes d’obres de decoració; valorar-ne els aspectes plàstics, artístics, tècnics i econòmics, i investigar les formes, els materials, les tècniques i els processos artístics relacionats amb la decoració.

edRa

Disseny industrial

Modelisme industrial

1.900 hores

   Dos cursos acadèmics

Aquests estudis capaciten l’alumne per elaborar models, prototips, premaquetes i maquetes físiques i en programari 3D, i també per realitzar projectes de disseny industrial, amb coneixement dels materials i processos de producció. Preparen per a la traducció volumètrica d’un projecte presentat en el plànol bidimensional; interpretació i realització d’esquemes i croquis; detecció de dificultats, concreció i millora de les propietats formals d’un objecte per a la seva fabricació; prototipatge ràpid o en sèrie, i treball en equips de disseny de producte, d’interiorisme, construcció, urbanisme i rehabilitació.

Regina Carmeli

 edRa

 Regina Carmeli

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0