Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FPO Comunicació en llengua anglesa N2/A2 Es realitzen de dilluns a divendres, de 9 a 14.45 h. Centre de formació professional per a l’ocupació amb més de 40 anys de trajectòria a la ciutat. Impartim formació subvencionada per a persones en situació d’atur i treballadores en diferents àrees. A l’àrea d’idiomes es poden trobar cursos es poden trobar cursos d’anglès (del A1 al B2) i alemany (del A1 al A2). La metodologia amb la que treballem a CEMFormació és molt variada, es proposen activitats participatives i dinàmiques, pràctiques i properes al dia a dia de l’entorn laboral i professional de les persones participants. El curs es realitza en modalitat presencialment a les instal·lacions del C. De la Justícia 19 de Rubí però també es pot seguir a través de l’aula virtual, en la que el participant s’haurà de connectar en l’horari del curs i garantir l’assistència/participació mínima. Aquesta formació està subvencionada pel Servei d’Ocupació de la generalitat de Catalunya i està dirigida, prioritàriament a persones treballadores en situació d’atur, tot i que hi ha unes places que poden ser ocupades per a persones treballadores i autònoms. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

FPO Comunicació en llengua anglesa N2/A2

Es realitzen de dilluns a divendres, de 9 a 14.45 h. Centre de formació professional per a l’ocupació amb més de 40 anys de trajectòria a la ciutat. Impartim formació subvencionada per a persones en situació d’atur i treballadores en diferents àrees. A l’àrea d’idiomes es poden trobar cursos es poden trobar cursos d’anglès (del A1 al B2) i alemany (del A1 al A2). La metodologia amb la que treballem a CEMFormació és molt variada, es proposen activitats participatives i dinàmiques, pràctiques i properes al dia a dia de l’entorn laboral i professional de les persones participants. El curs es realitza en modalitat presencialment a les instal·lacions del C. De la Justícia 19 de Rubí però també es pot seguir a través de l’aula virtual, en la que el participant s’haurà de connectar en l’horari del curs i garantir l’assistència/participació mínima. Aquesta formació està subvencionada pel Servei d’Ocupació de la generalitat de Catalunya i està dirigida, prioritàriament a persones treballadores en situació d’atur, tot i que hi ha unes places que poden ser ocupades per a persones treballadores i autònoms.

Requisits

Per a participar en aquest curs, cal fer una prova de nivell d’anglès que es realitzarà al propi centre o acreditar una titulació d’anglès de nivell A1

A més, es requisit tenir la ESO, un Cicle Formatiu de Grau Mig o un Certificat de Professionalitat de nivell 2.

Cal demostrar documentalment la seva situació laboral a l’inici de la formació.

 

Sortides acadèmiques

Aquesta formació és un complement a perfils professionals diversos que necessiten tenir una competència comunicativa mitja en llengua anglesa, ja sigui en l’atenció al client, en l’àmbit de la gestió administrativa, entre d’altres.

 

Sortides professionals

Aquesta formació és un complement a perfils professionals ben diversos que requereixen d’un nivell de competència lingüística en anglès per a desenvolupar la seva feina en entorns internacionals.

 CEMFomració compta amb una borsa de treball i gestiona ofertes de feina d’empreses del municipi i la comarca, per a aquelles persones participants que estiguin al atur i busquen feina o bé que busquin un nou projecte professional.

 

Formació: PFI - Programa de formació i inserció
Duració: 220 hores