Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FC Itinerari Gestió Comptable i Nòmines (Comptabilitat bàsica+ Comptabilitat informatitzada + Nòmines i Seguretat Social 1 + Nòmines i Seguretat Social 2) Comptabilitat bàsica (60h); Comptabilitat informatitzada (40h); Nòmines i Seguretat Social I (30h); Nòmines i Seguretat Social II (30h) . Es realitzen dos dies a la setmana, de 17 a 21 h. Tot i que es proposa com a itinerari, els diferents mòduls es poden cursar de forma independent. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

FC Itinerari Gestió Comptable i Nòmines (Comptabilitat bàsica+ Comptabilitat informatitzada + Nòmines i Seguretat Social 1 + Nòmines i Seguretat Social 2)

Comptabilitat bàsica (60h); Comptabilitat informatitzada (40h); Nòmines i Seguretat Social I (30h); Nòmines i Seguretat Social II (30h) . Es realitzen dos dies a la setmana, de 17 a 21 h. Tot i que es proposa com a itinerari, els diferents mòduls es poden cursar de forma independent.

Requisits

Per a poder participar en aquesta formació és recomanable tenir competències informàtiques a nivell d’usuari.

 

Sortides acadèmiques

CEMFormació proposa un itinerari formatiu per tal que les persones participants puguin sortir del curs amb un coneixement ampli i molt pràctic de la gestió comptable i de nòmines per tal que les persones participats puguin desenvolupar-se de forma autònoma i professional en entorns administratius.

 

Sortides professionals

Aquesta formació busca proporcionar els coneixements, les eines i les tècniques que permeten la gestió administrativa de l'àrea comptable i de personal de qualsevol empresa o organització.

CEMFormació compta amb una borsa de treball i gestiona ofertes de feina d’empreses del municipi i la comarca, per a aquelles persones participants que estiguin a l'atur i busquen feina o bé que busquin un nou projecte professional.

 

Formació: FC - Formació contínua
Família: Administració i gestió
Duració: 160 hores