Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FC Aspirant a Vigilant de Seguretat Es realitza quatre dies a la setmana, de 16 a 21 h. Aquest curs es realitza en modalitat presencial a les instal·lacions del c. Justícia, 19 de Rubí. Aquesta formació està subvencionada pel Consorci de la Formació Continua de Catalunya i dirigida, prioritàriament, a persones treballadores, autònomes i que han estat afectades per ERTOs durant la crisi sanitària del Covid, tot i que hi ha unes places que poden ser ocupades per persones en situació d’atur. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

FC Aspirant a Vigilant de Seguretat

Es realitza quatre dies a la setmana, de 16 a 21 h. Aquest curs es realitza en modalitat presencial a les instal·lacions del c. Justícia, 19 de Rubí. Aquesta formació està subvencionada pel Consorci de la Formació Continua de Catalunya i dirigida, prioritàriament, a persones treballadores, autònomes i que han estat afectades per ERTOs durant la crisi sanitària del Covid, tot i que hi ha unes places que poden ser ocupades per persones en situació d’atur.

Requisits

Requisits per la formació de Controlador d’accés:

  1. Ser major d'edat.
  2. Tenir la nacionalitat d'algun dels estats membres de la Unió Europea o d'un estat parteix a l'Acord sobre l'Espai Econòmic Europeu.
  3. No tenir antecedents penals per delictes dolosos.
  4. No haver estat condemnat/ada per intromissió il·legítima a l'àmbit de protecció del dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar o a la pròpia imatge.
  5. No haver estat sancionat en els dos o quatre anys anteriors, respectivament, per infracció greu o molt greu, en matèria de seguretat.
  6. No haver estat apartat del servei a les Forces Armades o les Forces i Cossos de Seguretat espanyoles o del país de la seva nacionalitat o procedència.

Cal acreditar documentalment la situació laboral a l'inici de la formació.

 

Sortides acadèmiques

CEMFormació proposa un itinerari formatiu per tal que les persones participants puguin tenir les titulacions bàsiques per poder iniciar la seva carrera professional en l’àmbit de la seguretat privada.

 

Sortides professionals

Aquesta formació permet presentar-se a les proves oficials d’habilitació com a vigilants de seguretat.

CEMFormació compta amb una borsa de treball i gestiona ofertes de feina d’empreses del municipi i la comarca, per a aquelles persones participants que estiguin a l'atur i busquen feina o bé que busquin un nou projecte professional.

 

Formació: FC - Formació contínua
Duració: 180 hores