Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FC Alemany (des de l’A1 al A2) Centre de formació professional per a l’ocupació amb més de 40 anys de trajectòria a la ciutat. Impartim formació per a persones en situació d’atur i treballadores en diferents àrees. A l’àrea d’idiomes es poden trobar cursos d’anglès (del A1 al B2) i alemany (del A1 al A2). La metodologia amb la que treballem a CEMFormació és molt variada, donant especial importància a la comprensió i expressió oral, proposant activitats participatives i dinàmiques, pràctiques i properes al dia a dia de l’entorn laboral i de les inquietuds dels participants. El curs es realitza a través de l’aula virtual, en la que el participant s’haurà de connectar en l’horari del curs i garantir l’assistència/participació mínima. És obligatòria però, l’assistència a una tutoria presencial al centre. Cada nivell són cursos independents de 75 hores. Es realitzen dos dies a la setmana, de 17 a 21 h. Aquesta formació està subvencionada pel Consorci de la Formació Continua de Catalunya i dirigida, prioritàriament a persones treballadores, autònomes que han passat per situació d’ERTO al llarg de la crisi sanitària de la Covid19, tot i que hi ha unes places que poden ser ocupades per a persones en situació d’atur. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

FC Alemany (des de l’A1 al A2)

Centre de formació professional per a l’ocupació amb més de 40 anys de trajectòria a la ciutat. Impartim formació per a persones en situació d’atur i treballadores en diferents àrees. A l’àrea d’idiomes es poden trobar cursos d’anglès (del A1 al B2) i alemany (del A1 al A2). La metodologia amb la que treballem a CEMFormació és molt variada, donant especial importància a la comprensió i expressió oral, proposant activitats participatives i dinàmiques, pràctiques i properes al dia a dia de l’entorn laboral i de les inquietuds dels participants. El curs es realitza a través de l’aula virtual, en la que el participant s’haurà de connectar en l’horari del curs i garantir l’assistència/participació mínima. És obligatòria però, l’assistència a una tutoria presencial al centre. Cada nivell són cursos independents de 75 hores. Es realitzen dos dies a la setmana, de 17 a 21 h. Aquesta formació està subvencionada pel Consorci de la Formació Continua de Catalunya i dirigida, prioritàriament a persones treballadores, autònomes que han passat per situació d’ERTO al llarg de la crisi sanitària de la Covid19, tot i que hi ha unes places que poden ser ocupades per a persones en situació d’atur.

Requisits

Per a poder participar en aquesta formació, cal fer una prova de nivell d’alemany per poder determinar el nivell d’entrada.

Cal demostrar documentalment la seva situació laboral a l’inici de la formació.

 

Sortides acadèmiques

CEMFormació proposa un itinerari per tal que les persones participants puguin seguir millorant, any rere any, les seves competències lingüístiques en llengua alemanya.

 

Sortides professionals

Aquesta formació busca millorar les competències lingüístiques de les persones participants per tal de poder créixer professionalment en entorns internacionals.

CEMFomració compta amb una borsa de treball i gestiona ofertes de feina d’empreses del municipi i la comarca, per a aquelles persones participants que estiguin al atur i busquen feina o bé que busquin un nou projecte professional.

 

Formació: FC - Formació contínua
Duració: 75 hores