Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CP N3 Gestió Integrada de Recursos Humans Es realitzen de dilluns a divendres, de 9 a 14.45 h. Centre de formació professional per a l’ocupació amb més de 40 anys de trajectòria a la ciutat. Impartim formació subvencionada per a persones en situació d’atur i treballadores en diferents àrees. A l’àrea de gestió administrativa es poden trobar cursos de l’àmbit administratiu amb els quals pots obtenir un Certificat de professionalitat, una titulació expedida per l’Administració laboral i amb reconeixement oficial. La metodologia amb la quals treballem a CEMFormació és molt variada, es proposen activitats participatives i dinàmiques, pràctiques i properes al dia a dia de l’entorn laboral i professional de les persones participants. El curs es realitza en modalitat presencial a les instal·lacions del c. Justícia, 19 de Rubí, però també es pot seguir a través de l’aula virtual, en la qual el participant s’haurà de connectar en l’horari del curs i garantir l’assistència/participació mínima. Aquesta formació està subvencionada pel Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i està dirigida, prioritàriament, a persones treballadores en situació d’atur, tot i que hi ha unes places que poden ser ocupades per persones treballadores i autònomes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

CP N3 Gestió Integrada de Recursos Humans

Es realitzen de dilluns a divendres, de 9 a 14.45 h. Centre de formació professional per a l’ocupació amb més de 40 anys de trajectòria a la ciutat. Impartim formació subvencionada per a persones en situació d’atur i treballadores en diferents àrees. A l’àrea de gestió administrativa es poden trobar cursos de l’àmbit administratiu amb els quals pots obtenir un Certificat de professionalitat, una titulació expedida per l’Administració laboral i amb reconeixement oficial. La metodologia amb la quals treballem a CEMFormació és molt variada, es proposen activitats participatives i dinàmiques, pràctiques i properes al dia a dia de l’entorn laboral i professional de les persones participants. El curs es realitza en modalitat presencial a les instal·lacions del c. Justícia, 19 de Rubí, però també es pot seguir a través de l’aula virtual, en la qual el participant s’haurà de connectar en l’horari del curs i garantir l’assistència/participació mínima. Aquesta formació està subvencionada pel Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i està dirigida, prioritàriament, a persones treballadores en situació d’atur, tot i que hi ha unes places que poden ser ocupades per persones treballadores i autònomes.

Requisits

Per a participar en aquesta formació cal acreditar documentalment alguna de les següents titulacions o superar les proves de competències:

  • Tenir el títol de Batxillerat.
  • Tenir un certificat de professionalitat de nivell 3.
  • Tenir un certificat de professionalitat de nivell 2 de la mateixa família i àrea professional.
  • Complir el requisit acadèmic d'accés als cicles formatius de grau superior o bé haver superat les proves d'accés corresponents i regulades per les administracions educatives.
  • Tenir superada la prova d'accés a la universitat per a més grans de 25 anys i/o de 45 anys.

Si el compliment d’aquests requisits no es pot acreditar documentalment, cal superar unes proves d’avaluació de les competències clau de matemàtiques i comunicació lingüística.

Cal acreditar documentalment la situació laboral a l’inici de la formació.

 

Sortides acadèmiques

Amb la titulació de CP3 tens accés a altres CP2 i CP3 de la mateixa família.

La formació de Certificats de professionalitat permet accedir a Cicles formatius de Grau Mig i Superior de la família d’Administració i gestió, i la convalidació d’unitats de competències

CEMFormació compta amb diferents Certificats de professionalitat de nivell 1, 2 i 3 que permet fer un itinerari formatiu en l’àmbit de la gestió administrativa.

La formació de Certificats de professionalitat permet accedir a Cicles formatius de la família d’Administració i gestió i la convalidació d’Unitats de competències. 

 

Sortides professionals

Aquesta formació prepara per a treballar com a tècnic laboral en el departament de personal d’empreses i en gestories i assessories laborals, ja que es treballen la normativa laboral, la gestió de nòmines (altes, baixes, extres...) i altres aspectes més relacionats en la gestió de personal.
CEMFormació compta amb una borsa de treball i gestiona ofertes de feina d’empreses del municipi i la comarca, per a aquelles persones participants que estiguin a l'atur i busquen feina o bé que busquin un nou projecte professional.

 

Formació: CP N3 - Certificat de professionalitat de nivell 3
Família: Administració i gestió
Duració: 790 hores