Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CP/N1 - (parcial) Operacions de fontaneria i calefacció-climatització domèstica Accions de formació per a persones prioritàriament en situació d’atur dirigida a l’adquisició, la millora i l’actualització de les competències i qualificacions professionals, encaminades a l’obtenció d’un certificat de professionalitat. Els certificats de professionalitat són vàlids a tot el territori espanyol i, a més, la normativa europea permet el reconeixement de les qualificacions professionals acreditades a la Unió Europea, de manera que faciliten la mobilitat geogràfica. Aquests estudis capaciten per realitzar la instal·lació de canonades, preparant, tallant i unint tubs de diferents tipus de materials segons el tipus d'instal·lació, i muntar i/o desmuntar aparells sanitaris, radiadors i aparells de climatització d'ús domèstic, amb les condicions adequades de qualitat i seguretat, d'acord a les normes establertes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

CP/N1 - (parcial) Operacions de fontaneria i calefacció-climatització domèstica

Accions de formació per a persones prioritàriament en situació d’atur dirigida a l’adquisició, la millora i l’actualització de les competències i qualificacions professionals, encaminades a l’obtenció d’un certificat de professionalitat. Els certificats de professionalitat són vàlids a tot el territori espanyol i, a més, la normativa europea permet el reconeixement de les qualificacions professionals acreditades a la Unió Europea, de manera que faciliten la mobilitat geogràfica. Aquests estudis capaciten per realitzar la instal·lació de canonades, preparant, tallant i unint tubs de diferents tipus de materials segons el tipus d'instal·lació, i muntar i/o desmuntar aparells sanitaris, radiadors i aparells de climatització d'ús domèstic, amb les condicions adequades de qualitat i seguretat, d'acord a les normes establertes.

Requisits

Sense requisits d’accés.
   

Sortides acadèmiques

Amb aquest Certificat de professionalitat de nivell 1 es pot accedir a un Certificat de professionalitat de nivell 2 de la mateixa Àrea de la Família Professional.

L'Administració educativa reconeixerà, a l'efecte d'equivalència i convalidació, el mòdul o mòduls professionals dels Títols d'FP corresponents a les unitats de competència dels mòduls formatius d'aquest certificat de professionalitat.
   

Sortides professionals

El titular d'aquest certificat exerceix la seva activitat en empreses dedicades al muntatge i manteniment d'instal·lacions i manteniment de canonades i aparells sanitaris, radiadors i aparells de climatització d'ús domèstic.
Treballa en empreses de lampisteria, per al muntatge i/o manteniment i reparació d'instal·lacions de canonades, radiadors i aparells sanitaris i de climatització d'ús domèstic.

Les ocupacions i llocs de treball més rellevants són:

  • Lampista instal·lador - mantenidor.
  • Lampistes.
  • Instal·ladors de canonades, en general.
  •  Mantenidor de calefacció.
  •  Mantenidor de climatització.
  • Instal·lador mantenidor de xarxes de reg i fonts decoratives.
  • Instal·lador mantenidor de xarxes contra incendis.
       
Formació: CP N1 - Certificat de professionalitat de nivell 1
Família: Instal·lació i manteniment
Duració: 170 hores
Centres: