Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies Rubí Brilla Recull de les últimes notícies més importants que s'han publicat sobre Rubí Brilla. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Notícies Rubí Brilla

Recull de les últimes notícies més importants que s'han publicat sobre Rubí Brilla.

L'Ajuntament busca noves empreses que es vulguin sumar al Grup de Compra Agregada d'Energia


El servei Rubí Brilla ha programat una sessió informativa aquest dijous per resoldre els dubtes de les companyies interessades a participar en aquesta iniciativa.

 

L'alcaldessa i el regidor de Medi Ambient i Transició Ecològica animen les comunitats veïnals a participar al projecte "Comunitats Rubí Brilla"


Amb aquesta prova pilot, l’Ajuntament pretén promoure l’estalvi energètic i econòmic i reduir les emissions de CO2.

 

L'Ajuntament busca deu comunitats veïnals per participar en la prova pilot "Comunitats Rubí Brilla, estalvi, confort i energia"


Dimecres 27 de maig es durà a terme una sessió informativa virtual per donar a conèixer aquesta iniciativa a les persones interessades.

 

Rubí comparteix el projecte 50/50 a la cimera Change Now de París


L’organització ha convidat una delegació rubinenca a compartir l’experiència educativa de la proposta del Rubí Brilla posant en valor el compromís de la ciutat amb el Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses pel clima i l’energia.

 

Rubí Indústria Circular posa en marxa un concurs pioner a Espanya d'autoconsum solar compartir en l'àmbit industrial


13 empreses dels Polígons d’Activitat Econòmica de Can Jardí, Rubí Sud, Cova Solera i Ca n’Alzamora aposten pel consum elèctric compartit com a mesura per millorar la seva competitivitat i alhora fer front a l’emergència climàtica.

 

L'alcaldessa de Rubí explica a la Cimera Mundial del Clima l'èxit del projecte educatiu 50/50


Un total de 13 escoles de la ciutat participen en aquesta experiència educativa integral entorn de l’estalvi i l’eficiència energètica.

 

El Congrés Rubí Brilla situa l'autoconsum solar com l'alternativa energètica imprescindible pel canvi de model energètic


La sessió d’aquest divendres ha omplert l’aforament de l’auditori de la biblioteca municipal i ha portat a Rubí el programa ‘Aquí, amb Josep Cuní’ que s’ha emès des de la Mestre Martí Tauler.

 

Últimes places lliures pel 6è Congrés Rubí Brilla sobre l'autoconsum solar als municipis


La sessió de divendres comptarà amb la presència del programa ‘Aquí, amb Josep Cuní’ de la cadena SER que s'emetrà des de la biblioteca Mestre Martí Tauler.

 

El 6è Congrés Rubí Brilla impulsarà l'autoconsum energètic


L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim 25 d’octubre a la biblioteca Mestre Martí Tauler i explicarà experiències d’autoconsum en clau ciutadana, empresarial i institucional.

 

Rubí Brilla reprendrà els tallers per reduir la factura elèctrica a partir del setembre


Les sessions organitzades per l’Ajuntament són gratuïtes i s’adrecen a tota la ciutadania, independentment de la seva capacitat econòmica.

 

La gestió circular de Can Jardí prioritza les primeres accions conjuntes


Les empreses que formen part de la proposta Rubí Indústria Circular de Rubí Brilla han realitzat la primera assemblea general a través de la qual han acordat el funcionament del grup i han prioritzat les primeres accions.

 

Rubí Brilla ajuda a rebaixar la factura elèctrica de 67 famílies fins al juny


L’Ajuntament de Rubí organitza un taller de factures gratuït cada mes que permet estalviar fins a la meitat de la despesa elèctrica de la llar.

 

La iniciativa 50/50 porta a les escoles de Rubí a registrar consums mínims d'energia


La proposta de l’Ajuntament de Rubí a través del Rubí Brilla inicia ara una segona fase per mantenir els consums mínims i assegurar l’origen renovable de l’energia consumida.

 

El Grup de Compra Agregada d'Energia de Rubí creix fins als 91 punts de subministrament


Les empreses i comerços que formen part del grup han adquirit energia d’origen renovable amb un estalvi de fins al 4% sobre el preu de mercat.

 

L'Ajuntament de Rubí estalvia més de 340.000 euros des de 2015 a través de la iniciativa Rubí Brilla


La corporació ha reduït en gairebé 300.000 euros la despesa en electricitat gràcies a l’optimització de la potència contractada, la reclamació de factures i projectes com el 50/50, entre d’altres.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0