Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Projectes del RIC Rubí Indústria Circular (RIC) desenvoluparà projectes conjunts o col·lectius per reduir consums i generar estalvis a les empreses que hi participen, en cadascun dels seus eixos d'actuació. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Projectes del RIC

Rubí Indústria Circular (RIC) desenvoluparà projectes conjunts o col·lectius per reduir consums i generar estalvis a les empreses que hi participen, en cadascun dels seus eixos d'actuació.

Energia


1. Autoconsum solar fotovoltaic compartit

En el marc del RIC, les empreses participants s'han posat d'acord per tirar endavant una instal·lació fotovoltaica al polígon de Can Jardí. Aquest és el primer projecte d'autoconsum solar compartit a nivell d'un polígon industrial a Espanya.

 

OBERT EL 1r CONCURS PRIVAT d’autoconsum solar compartit per empreses de Rubí.

Es convoca el 1r Concurs privat per realitzar la primera instal·lació d’autoconsum compartit en un polígon industrial.

13 empreses de Rubí tenen les cobertes a punt per alimentar amb més d’1MW d’energia solar els seus consums, especialment elevats durant les hores de gran irradiació solar.

Si ets una empresa especialitzada en energia solar i t’agraden els reptes, tens l’oportunitat i la possibilitat de dissenyar la millor solució tècnica. Disposaràs de consums, corbes de càrrega, fotografies, plànols i, en definitiva, de tot allò necessari per realitzar la teva proposta.

 

Com podeu participar?

Per sol·licitar les bases heu d’omplir aquest document i fer-lo arribar al gestor energètic i responsable del concurs, Josep Ma Ortiz i Prat, a través del correu electrònic .

 

Calendari Data
Inici del periode per sol·licitar les bases provisionals. Període  d'al·legacions fins el 7/2/2010. 03/02/2020
Bases definitives del concurs. Inici del període de recepció de propostes. 10/02/2020
Tancament del període de recepció de propostes 29/02/2020
Resultats i selecció de les 3 millors propostes 16/03/2020
Data de defensa de les tres propostes 27/03/2020
Resolució final

17/04/2020

 

Mobilitat


2. Pla de Desplaçament d'Empresa (PDE) conjunt del PAES de Can Jardí

S'està elaborant el primer PDE conjunt de polígon a nivell de Catalunya, que ha de permetre dissenyar i posar en marxa accions de mobilitat sostenible conjuntes a les empreses implicades.

 

3. Autobús compartit a demanda pels treballadors de les empreses del Ric

La primera acció, derivada de la diagnosi de la mobilitat obligada generada per les empreses del RIC, feta en el marc del Pla, s'iniciarà el primer trimestre del 2020.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0