Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xarxa de punts de recàrrega Des de fa anys, Rubí Brilla promou el vehicle elèctric com l'opció de vehicle privat més sostenible, sempre que no es tinguin altres opcions millors per moure's: anar a peu, en bicicleta o en transport públic. https://www.rubi.cat/ca/temes/rubi-brilla/industria/mobilitat/xarxa-de-punts-de-recarrega/@@images/image/preview

Xarxa de punts de recàrrega

Des de fa anys, Rubí Brilla promou el vehicle elèctric com l'opció de vehicle privat més sostenible, sempre que no es tinguin altres opcions millors per moure's: anar a peu, en bicicleta o en transport públic.

Promoció de solucions de mobilitat elèctrica i/o compartida


Punts de recàrrega de vehicles elèctrics (VE)

Rubí va ser pionera a tot l'Estat instal·lant punts de recàrrega (PDR) abastits amb energia solar directa procedent de plaques fotovoltaiques al mateix punt (fotolinera) i energia procedent del subministrament elèctric municipal, certificat d'origen renovable.

Punts de recàrrega actuals:

  • Fotolinera del Rubí Forma – Rambleta Joan Miró, s/n

Els punts de la fotolinera és poden activar mitjançant l’aplicació EVCharge. També és possible fer ús de la càrrega ràpida (50 kW –ComboCCS i ChaDeMo- i 22 kW –Mennekes-) amb una targeta de recàrrega de la Plataforma Live i amb qualsevol targeta de recàrrega per als carregadors Ingeteam (7,2 kW –Mennekes i Schuko-).

Horari del servei de recàrrega: 24 hores

  • A l'aparcament posterior de l’edifici Rubí Forma – Rambleta Joan Miró, s/n

14,4 kW en dues preses Mennekes Activació mitjançant aplicació EVCharge o qualsevol targeta de recàrrega

Horari del servei de recàrrega: 24 hores

  • A l'aparcament del complex esportiu de Can Rosés

14,4 kW en dues preses Mennekes. Activació mitjançant aplicació EVCharge o qualsevol targeta de recàrrega.

Horari del servei de recàrrega: 24 hores

  • Fotolinera de la Masia de Can Serra – C/ Can Serra, 3

Cal demanar a recepció la targeta de recàrrega.

Horari del servei de recàrrega: de dilluns a divendres, de 8 a 15 h

 

Col·laboració amb Som Mobilitat

Acord de col·laboració per sumar i compartir sinergies en el foment de la mobilitat sostenible basada en el vehicle elèctric i compartit per tal de:

  • Difondre la mobilitat elèctrica compartida al mateix Ajuntament, entre els seus treballadors i treballadores, i entre la ciutadania de Rubí.
  • Impulsar un model de mobilitat sostenible que contribueixi a reduir la contaminació i el volum de vehicles a la nostra ciutat.
  • Afavorir que les persones col·laborin amb el Grup Local de Som Mobilitat de Rubí (@SomMobRub) per impulsar alternatives de mobilitat elèctrica compartida que donin resposta a les necessitats concretes dels veïns i veïnes de Rubí.

Des de 2018 hi ha un vehicle elèctric compartit de lloguer de Som Mobilitat a Rubí, amb base a la fotolinera del Rubí Forma ─punt de recàrrega de vehicle elèctric amb plaques solars─, on carrega energia procedent directament del sol o certificada d'origen renovable.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0