Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat elèctrica compartida Des del servei Rubí Brilla promovem una nova manera de moure's: elèctrica, compartida i eficient https://www.rubi.cat/ca/temes/rubi-brilla/industria/mobilitat/mobilitat-electrica-compartida/@@images/image/preview

Mobilitat elèctrica compartida

Des del servei Rubí Brilla promovem una nova manera de moure's: elèctrica, compartida i eficient

Col·laboració amb Som Mobilitat


Acord de col·laboració per sumar i compartir sinergies en el foment de la mobilitat sostenible basada en el vehicle elèctric i compartit per tal de:

  • Difondre la mobilitat elèctrica compartida al mateix Ajuntament, entre els seus treballadors i treballadores, i entre la ciutadania de Rubí.
  • Impulsar un model de mobilitat sostenible que contribueixi a reduir la contaminació i el volum de vehicles a la nostra ciutat.
  • Afavorir que les persones col·laborin amb el Grup Local de Som Mobilitat de Rubí (@SomMobRubi) per impulsar alternatives de mobilitat elèctrica compartida que donin resposta a les necessitats concretes dels veïns i veïnes de Rubí.

Des de 2018 hi ha un vehicle elèctric compartit de lloguer de Som Mobilitat a Rubí, amb base a la fotolinera del Rubí Forma ─punt de recàrrega de vehicle elèctric amb plaques solars─, on carrega energia procedent directament del sol o certificada d'origen renovable.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0