Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2a edició del Concurs d'autoconsum compartit El 2n concurs d’autoconsum col·lectiu tindrà lloc aquest 2021. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

2a edició del Concurs d'autoconsum compartit

El 2n concurs d’autoconsum col·lectiu tindrà lloc aquest 2021.

Després de l'èxit del primer concurs d'autoconsum col·lectiu en la indústria, posem en marxa la 2a edició del projecte Autoconsum 0/0 (0 emissions/0 inversió). Aquesta nova edició incorpora il·lusions "renovables" i serà més 0/0 gràcies a l'experiència acumulada i a la col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Quirze de Vallès. La cooperació que proposem a el sector industrial per a la millora de la seva competitivitat és vàlida i necessària entre administracions locals.

L'energia solar per a autoconsum permet a les indústries, a més de generar la seva pròpia energia elèctrica, gaudir d'avantatges econòmics (*), ambientals i socials. A més, el projecte Autoconsum 0/0 permet afegir més avantatges gràcies a la col·laboració publicoprivada: obtenir millors preus a través d'un concurs privat (economia d'escala) i establir una xarxa de cooperació entre empreses per valoritzar l'energia excedentària. Tot això amb la possibilitat de no haver d'assumir cap cost afegit.

 

Concurs obert:

Si ets una empresa licitadora interessada a participar a la 2ª edició Autoconsum 0/0, ja et pots inscriure! Envia'ns la sol·licitud a rubi_brilla@ajrubi.cat.

 

Etapes:

 

Documentació:

 Document explicatiu del projecte

 

*Les instal·lacions per a l'autoconsum solar al sector industrial permeten bonificar l'IAE en un 50% durant 5 anys amb un màxim del 100% del seu cost econòmic.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0