Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Informe automàtic fotovoltaica individual Et presentem la nova eina del Rubí Brilla: informes automàtics de simulació fotovoltaica. Accedint a les teves dades reals de consum elèctric et podem fer una proposta personalitzada i gratuita. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Informe automàtic fotovoltaica individual

Et presentem la nova eina del Rubí Brilla: informes automàtics de simulació fotovoltaica. Accedint a les teves dades reals de consum elèctric et podem fer una proposta personalitzada i gratuita.

L'informe


Estàs a un clic de saber com pots autoconsumir la teva energia. Només has d'omplir els camps del següent formulari per tal que puguem accedir a les teves dades de consum energètic i en breu rebràs un informe amb recomanacions personalitzades de la dimensió de la instal·lació pel teu cas particular, així com sistemes de finançament, estalvis econòmics i energètics. 

I si encara et queda algun dubte, envia un mail a rubi_brilla@ajrubi.cat.

 

Pots rebre el teu informe omplint aquest formulari amb les dades del titular del punt de subministrament que trobaràs a la factura elèctrica: 

 

Formulari informe d'autoconsum

 

*Vàlid per a tarifes 2.0 i 2.1 (inferiors a 15kW de potència contractada).
*Les dades del formulari següent han de correspondre al titular del punt de subministrament.

 

El servei


Aquest nou servei permet de forma fàcil, segura i innovadora accedir a les teves dades de consum horàries reals d'energia. 

Aquest accés a dades reals ens permet generar de manera automàtica un informe amb consells de dimensionatge per a una instal·lació fotovoltaica totalment fidedigne. 

Aquest informe detallarà: 

  • Número de panells, potència instal·lada i superfície ocupada
  • Previsió de generació energètica anual
  • Energia excedentària i compensada
  • Percentatge d’autoconsum
  • Percentatge de cobertura
  • Cost aproximat de l’obra
  • Estalvi econòmic generat
  • Orientació en els diferents mètodes de finançament de l’obra

T'ha estat útil aquesta pàgina?

11
0