Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bonificacions, ajudes i subvencions Existeixen diferents fórmules per ajudar a les empreses per emprendre el camí cap a la mobilitat sostenible. https://www.rubi.cat/ca/temes/rubi-brilla/domestic/mou-te-de-manera-sostenible/bonificacions-ajudes-i-subvencions/@@images/image/preview

Bonificacions, ajudes i subvencions

Existeixen diferents fórmules per ajudar a les empreses per emprendre el camí cap a la mobilitat sostenible.

Bonificacions fiscals


Si tens un vehicle censats al municipi de Rubí i amb distintiu ambiental ZERO o ECO de la Direcció General de Trànsit, pots demanar la bonificació en l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM) contemplada en l’Ordenança fiscal núm. 5.

Distintius ambientals de la DGT
Els vehicles que disposin de l'etiqueta ZERO de la Direcció General de Trànsit tindran una bonificació del 75% sobre la quota, mentre que els vehicles que disposin de l'etiqueta ECO, tindran una bonificació del 50% sobre la quota.


Cal fer la sol·licitud de forma expressa a l’Organisme de Recaptació i Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona (ORGT) via telemàtica amb certificat digital, mitjançant una instància genèrica > Tràmits i pagaments > Presentació d’escrits al Registre > Escrits sobre tributs i multes gestionats per l’ORGT > Presentació d’instàncies o recursos de tributs

 

Ajudes i subvencions


Fins el setembre de 2021 es poden demanar les ajudes establertes en el Pla MOVES II, impulsat per l’IDAE (Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energía) i gestionat per l’ICAEN (Institut Català de l’Energia).

Les actuacions subvencionables són les següents:

  • Actuació 1: adquisició de vehicles d'energies alternatives.
  • Actuació 2: implantació d'infraestructura de recàrrega de vehicles elèctrics.
  • Actuació 3: implantació de sistemes de préstec de bicicletes elèctriques.
  • Actuació 4: implantació de mesures de mobilitat sostenible al treball.

Consulta tota la informació relacionada amb el MOVES II, així com els enllaçps per a realitzar la tramitació de la sol·licitud.

 

MOVES II

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
1