Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Autoconsum Fotovoltaic. Com ho fem? Donem a conèixer quins seran els conferenciants. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Autoconsum Fotovoltaic. Com ho fem?

Donem a conèixer quins seran els conferenciants.

David García Ramírez.jpegDavid García Ramírez, facilities manager de Continental Automotive Spain, S.A.

Desenvolupa actualment la seva activitat professional com a Facilities & Energy Manager a la multinacional Continental Automotive Spain, S.A. Col·labora amb diferents associacions de formació en l'àmbit de l'eficiència energètica. Compta amb formació específica com a gestor energètic europeu i auditor de ISO 50001. Participa en diferents fòrums per a l'eficiència energètica en l'àmbit industrial i domèstic.

 

 

Daniel Pérez Rodríguez.jpegDaniel Pérez Rodríguez, advocat de HOLTROP S.L.P Transaction & Business Law

Llicenciat en Dret i Ciències Polítiques per la Universidad Autónoma de Madrid. Advocat especialitzat en energies renovables a HOLTROP S.L.P, un bufet encarregat de la defensa i representació de més de 2.000 productors de renovables, que ha rebut el premi Eurosolar 2015 per la seva defensa jurídica de les energies renovables.

 

 

 

Francesc Mateu i Palé.jpegFrancesc Mateu i Palé, gerent d’Energia Solar del Gironès 2007 S.L.U.

Director gerent d'Energia Solar del Gironès 2007 SLU, que compta amb més de 250 instal·lacions solars fotovoltaiques instal·lades a Catalunya i Espanya, essent pioners en energies renovables.
El 8 de novembre del 2012, es va inaugurar la primera instal·lació fotovoltaica d'autoconsum del país, a l'empresa d'envasos plàstics Bopla S.A. de les Franqueses del Vallès, projecte efectuat per l'equip d'enginyeria i muntatge d'Energia Solar del Gironès 2007.
Francesc Mateu porta més de 25 anys en el sector de les energies renovables i ha estat també director gerent de l'empresa Grup Sol Gironès Holding SLU, dedicada a la compra i explotació d'empreses; director gerent de l'empresa HG dedicada a l'elaboració, compra i venda de productes alimentaris; director gerent de l'empresa Fai Berti SL, dedicada a l'elaboració, compra i venda de productes alimentaris; i president de PRENFOCAT (Productors Energia Fotovoltaica de Catalunya).

 

Matthieu van Haperen.jpegMatthieu van Haperen, director general de la Plataforma de Finançament Participativa Ecrowd!

ECrowd! és una plataforma d'inversió col·lectiva, crowdlending, amb què augmentaràs els teus ingressos participant en préstecs a projectes rendibles de l'economia real. Posem en contacte a propietaris de projectes d'eficiència energètica i telecomunicacions amb inversors que busquen alternatives més intel·ligents per a al seu capital. Aquest procés contribueix a fer més sostenible el model energètic i la millora d'infraestructures de telecomunicacions. Tot això mentre es crea riquesa i benestar a la societat.

Enginyer amb un MBA de l'IESE, ha treballat durant més de 6 anys en el sector de les energies renovables com a fundador/director de Solariza Energia. Anteriorment va treballar en consultoria estratègica a McKinsey i com a gestor de projectes en ABB.

 

Mario Sánchez-Herrero.jpegMario Sánchez-Herrero, codirector d’Ecooo, S.L.

Economista i empresari atípic, l'any 2005 va fundar ECOOO REVOLUCIÓ SOLAR, S.L. una empresa sense lucre dedicada a fomentar entre la ciutadania l'estalvi energètic i la producció d'energia neta. És també assessor d'empreses amb una trajectòria que arrenca l'any 1992. Igualment, i durant 15 anys ha estat professor associat a la facultat de Ciències Polítiques de la Universitat Complutense al càrrec d'assignatures vinculades a l'Economia Pública (Economia Política, Sistema Econòmic de Espanya, Sistema Econòmic Mundial, Hisenda Pública, Hisendes Territorials i Integració Fiscal i Sistema Fiscal Espanyol). És membre del Consell Assessor de Consum de l'Ajuntament de Madrid.
Agent molt actiu en el moviment a favor de canvi de model energètic i de model econòmic, va ser membre fundador de la PLATAFORMA PER UN NOU MODEL ENERGÈTIC, coautor principal del seu document base i assessor de diferents partits polítics en matèria energètica i participació ciutadana. És fundador i membre del Consell Rector de l'MERCAT SOCIAL DE MADRID, SOCIETAT COOPERATIVA, l'entitat de referència a Madrid per al foment de l'economia social i solidària.
Ha estat coautor del llibre Alta Tensió (Icaria 2014) on ha plasmat la seva visió sobre el sistema energètic espanyol i l'escenari. Durant diversos anys va mantenir actiu el vídeo bloc Píndoles contra la crisi on va qüestionar el corrent general de pensament econòmic que aborda la crisi econòmica des de paradigmes obsolets i eines impotents.

 

Miguel Ángel Amores.jpegMiguel Ángel Amores, gerent d’energies renovables de Triodos Bank, banca ètica i sostenible.

Analista de riscos i Director de Due Diligence per a operacions de finançament i inversió de projectes nacionals i internacionals d'energies renovables. Anteriorment, havia estat director del departament d'Energia Renovable d’ALATEC Ingenieros, consultor de Garrigues Medio Ambiente i enginyer de la Federació Espanyola de la Recuperació.
Triodos Bank és el referent europeu en banca ètica i sostenible. Fundat en 1980, promou un model de banca amb valors, basat en la transparència i que combina la rendibilitat financera amb la rendibilitat social i mediambiental. Triodos Bank finança empreses i projectes de l'economia real, que treballen en els sectors social, cultural i mediambiental.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0