Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Preguntes freqüents sobre la factura elèctrica Creus que pagues una factura de la llum molt alta del teu negoci? T’agradaria rebaixar-ne el cost? Et recomanem que facis una ullada al següent llistat de preguntes i respostes més freqüents. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Preguntes freqüents sobre la factura elèctrica

Creus que pagues una factura de la llum molt alta del teu negoci? T’agradaria rebaixar-ne el cost? Et recomanem que facis una ullada al següent llistat de preguntes i respostes més freqüents.

Si vols saber de forma personalitzada què et recomanem fer per estalviar a les factures, accedeix al servei “Informe automàtic d’estalvi a la factura elèctrica”. Només has de clicar aquí i facilitar-nos les dades del formulari.

La factura elèctrica, més encara des de l'1 de juny de 2021 i els canvis normatius que n'afecten la tarifa, pot costar d'entendre. Recomanem que llegeixis atentament aquest llistat de preguntes i respostes freqüents amb un factura al costat per poder entendre-la i aconseguir pagar només per allò que necessites. 

  Preguntes i respostes freqüents sobre la factura elèctrica

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0