Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PRICAP INSTAL·LACIONS, S.L. PRICAP INSTAL·LACIONS és una empresa de nova creació (2018) formada per professionals amb més de 15 anys d’experiència en instal·lacions industrials i domèstiques. Ens dediquem a l'estudi, construcció, explotació i manteniment de tota mena d'instal·lacions, tant públiques com privades, i estem especialitzats en solucions elèctriques, d’energies renovables, d’optimització llumínica, de telecomunicacions, informàtiques, d’aigua, gas, climatització, calefacció, seguretat patrimonial i detecció i extinció d'incendis. La nostra empresa està formada per un equip humà multidisciplinari que disposa d’una elevada qualificació professional i que està en constant formació en les diferents àrees per poder garantir unes solucions optimes per als nostres clients. Estem inscrits en el Registre d’empreses acreditades en el sector de la construcció de Catalunya i en el Registre d’Agents de la Seguretat Industrial de Catalunya. A PRICAP valorem la seguretat en el treball i per això complim estrictament amb la Llei de Prevenció de Riscos Laborals i estem firmament compromesos en el manteniment mediambiental i en la transició cap a una economia energèticament eficient. A PRICAP apostem per la utilització d’energies renovables, i és per això que ens dediquem a la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques per autoconsum i bateries, aixi com ajudar a gestionar els exedents. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

PRICAP INSTAL·LACIONS, S.L.

PRICAP INSTAL·LACIONS és una empresa de nova creació (2018) formada per professionals amb més de 15 anys d’experiència en instal·lacions industrials i domèstiques.

Ens dediquem a l'estudi, construcció, explotació i manteniment de tota mena d'instal·lacions, tant públiques com privades, i estem especialitzats en solucions elèctriques, d’energies renovables, d’optimització llumínica, de telecomunicacions, informàtiques, d’aigua, gas, climatització, calefacció, seguretat patrimonial i detecció i extinció d'incendis.

La nostra empresa està formada per un equip humà multidisciplinari que disposa d’una elevada qualificació professional i que està en constant formació en les diferents àrees per poder garantir unes solucions optimes per als nostres clients.

Estem inscrits en el Registre d’empreses acreditades en el sector de la construcció de Catalunya i en el Registre d’Agents de la Seguretat Industrial de Catalunya.

A PRICAP valorem la seguretat en el treball i per això complim estrictament amb la Llei de Prevenció de Riscos Laborals i estem firmament compromesos en el manteniment mediambiental i en la transició cap a una economia energèticament eficient.

A PRICAP apostem per la utilització d’energies renovables, i és per això que ens dediquem a la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques per autoconsum i bateries, aixi com ajudar a gestionar els exedents.

Destinataris

  • Habitatge particular
  • Comunitat de propietaris
  • Comerç
  • Indústria
  • Serveis / Oficines

Serveis

  • Instal·lació per a l'autoconsum elèctric (plaques fotovoltaiques)
  • Millora dels sistemes actius (caldera, aerotèrmia/bombes de calor eficients...)
  • Alternatives de mobilitat sostenible (bicicletes elèctriques, punts de recàrrega...)
  • Serveis de consultoria energètica (auditoria energètica, gestió energètica...)
  • Millores en la instal·lació elèctrica (butlletins, adequació de la instal·lació...)
PRICAP INSTAL·LACIONS, S.L..
CIF: B67209866
Telèfon: 931197109