Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ENERSOLA ENERGIA Som una empresa jove, ENERSOLA va ser fundada a Barcelona l'any 2017, encara que la nostra experiència i dedicació prové del país més desenvolupat en aquest sector, Xile. El nostre país d'origen, Xile, és líder mundial en implementació d'energies solars, allí és on comencem la nostra trajectòria professional en el sector d'energies renovables, fundant Enermine, l'any 2012, empresa que continua subministrant calor avui dia a diversos processos miners en el nord de Xile. El seu fundador, César Belaúnde Zárate, Enginyer Mecànic especialitzat en Energies renovables, es va formar en la Universitat Tècnica Federico Santa María (Xile) i acumula més de 20 anys d'experiència en sistemes solars fotovoltaics i tèrmics. Desenvolupem projectes solars tèrmics i fotovoltaics de tota mena, des de refrigeració fins a calefacció, autoconsum i tipus aïllat. Comptem amb un equip altament capacitat i de gran experiència en disseny, instal·lació, manteniment i legalització de sistemes solars tèrmics. Assessors en instal·lacions solars fotovoltaiques per a particulars i empreses: * Tècnics amb gran experiència en petits i grans projectes solars * Equip de Legalització i Certificació d'instal·lacions * Enginyers i consultors especialitzats en energia solar * Tècnics de manteniment i servei postvenda https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

ENERSOLA ENERGIA

Som una empresa jove, ENERSOLA va ser fundada a Barcelona l'any 2017, encara que la nostra experiència i dedicació prové del país més desenvolupat en aquest sector, Xile. El nostre país d'origen, Xile, és líder mundial en implementació d'energies solars, allí és on comencem la nostra trajectòria professional en el sector d'energies renovables, fundant Enermine, l'any 2012, empresa que continua subministrant calor avui dia a diversos processos miners en el nord de Xile. El seu fundador, César Belaúnde Zárate, Enginyer Mecànic especialitzat en Energies renovables, es va formar en la Universitat Tècnica Federico Santa María (Xile) i acumula més de 20 anys d'experiència en sistemes solars fotovoltaics i tèrmics.

Desenvolupem projectes solars tèrmics i fotovoltaics de tota mena, des de refrigeració fins a calefacció, autoconsum i tipus aïllat.

Comptem amb un equip altament capacitat i de gran experiència en disseny, instal·lació, manteniment i legalització de sistemes solars tèrmics.

Assessors en instal·lacions solars fotovoltaiques per a particulars i empreses:

* Tècnics amb gran experiència en petits i grans projectes solars

* Equip de Legalització i Certificació d'instal·lacions

* Enginyers i consultors especialitzats en energia solar

* Tècnics de manteniment i servei postvenda

Destinataris

 • Habitatge particular
 • Comunitat de propietaris
 • Comerç
 • Indústria
 • Serveis / Oficines

Serveis

 • Instal·lació per a l'autoconsum elèctric (plaques fotovoltaiques)
 • Rehabilitació energètica (millora dels sistemes passius: aïllament de façanes, finestres...)
 • Millora dels sistemes actius (caldera, aerotèrmia/bombes de calor eficients...)
 • Alternatives de mobilitat sostenible (bicicletes elèctriques, punts de recàrrega...)
 • Serveis de consultoria energètica (auditoria energètica, gestió energètica...)
 • Millores en la instal·lació elèctrica (butlletins, adequació de la instal·lació...)
 • Altres
ENERSOLA ENERGIA.
CIF: B04949350
Telèfon: 603 45 94 00