Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CIAS COM 2001, S.L. Consultoria energètica especialitzada en: - Gestió i optimització dels consums i els costos dels subministraments energètics. Control i anàlisi de les factures de subministraments energètics mitjançant software específic. Negociació de la compra d’energia, i assessorament sobre qualsevol tema pel que fa a l’energia i les instal·lacions. - Implantació de software de gestió energètica per conèixer amb detall el comportament energètic de les instal·lacions i els subministraments, de manera que s’identifica la potencialitat d’estalvi i es manté un control exhaustiu de la despesa energètica. - Realització d’auditories energètiques per ajudar les organitzacions a conèixer el comportament del consum d’energia i els costos associats, identificar i caracteritzar els factors que afecten el consum d’energia i detectar oportunitats d’estalvi energètic i de costos. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

CIAS COM 2001, S.L.

Consultoria energètica especialitzada en:

- Gestió i optimització dels consums i els costos dels subministraments energètics. Control i anàlisi de les factures de subministraments energètics mitjançant software específic. Negociació de la compra d’energia, i assessorament sobre qualsevol tema pel que fa a l’energia i les instal·lacions.

- Implantació de software de gestió energètica per conèixer amb detall el comportament energètic de les instal·lacions i els subministraments, de manera que s’identifica la potencialitat d’estalvi i es manté un control exhaustiu de la despesa energètica.

- Realització d’auditories energètiques per ajudar les organitzacions a conèixer el comportament del consum d’energia i els costos associats, identificar i caracteritzar els factors que afecten el consum d’energia i detectar oportunitats d’estalvi energètic i de costos.

Destinataris

  • Comerç
  • Indústria
  • Serveis / Oficines

Serveis

  • Serveis de consultoria energètica (auditoria energètica, gestió energètica...)
CIAS COM 2001, S.L..
CIF: B62658521
Telèfon: 93 407 40 40