Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programa 50/50 a escoles i entitats esportives El Maig del 2012 l'Ajuntament va organitzar la primera reunió de treball amb les escoles rubinenques per presentar el projecte 50/50. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Programa 50/50 a escoles i entitats esportives

El Maig del 2012 l'Ajuntament va organitzar la primera reunió de treball amb les escoles rubinenques per presentar el projecte 50/50.

"Construïm un futur energèticament sostenible"

 

2012. Fase Inicial. Les escoles públiques


Aquest és un projecte amb el suport europeu que té per objectiu l'estalvi energètic a les escoles.
La principal idea d'aquesta metodologia és que, de l'estalvi energètic que el centre educatiu aconsegueix mitjançant un canvi d'hàbits i de comportament dels usuaris envers l'ús de l'energia, l’ajuntament torna l’estalvi generat a les escoles.

El 50% en beneficis econòmics per invertir en les necessitats de l’escola i l'altre 50% també el podran rebre, sempre consensuat amb el consistori, si es destina a la inversió en accions que representin més estalvi energètic.

En aquest projecte volem engrescar als alumnes, com a principals actors que són, als mestres i a les famílies a formar part de la xarxa 50/50 d'escoles que estalvien energia.

 

Metodologia

1. Pots trobar més informació a la web del programa.
2. T'adjuntem el conveni amb l’Ajuntament i la presentació realitzada durant la reunió.
3. Comunicar la voluntat de participar a la web del programa.
4. Totes les escoles que firmin el conveni i entrin les dades a la web, rebran els índexs de control i una proposta de reunió per part de l’ajuntament per formar el grup de treball.

 

2014. Extensió a equipaments esportius


Donat l'èxit de la iniciativa a les escoles, amb estalvis superiors al 10% el primer any i superiors al 20% el segon, el 2014 es dóna un pas més enllà i es decideix aplicar la metodologia 50/50 als equipaments esportius municipals i les entitats que les gestionen.

Aquest any comencen a participar del programa:

  • Pista d'Atletisme
  • Club Futbol Can Roses
  • Pavelló Can Roses
  • Club Futbol 25 de Setembre
  • Club Futbol Can Fatjó
  • Pavelló de la Llana
  • Petanca Cova Solera

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0