Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sol·licitud d'acreditació per accedir a l'illa de vianants Per obtenir l’autorització de pas per accedir a l'illa de vianants és necessari estar empadronat en un habitatge ubicat a l'interior de la zona restringida o bé ser llogater o titular d’un garatge o d’un local comercial. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Sol·licitud d'acreditació per accedir a l'illa de vianants

Per obtenir l’autorització de pas per accedir a l'illa de vianants és necessari estar empadronat en un habitatge ubicat a l'interior de la zona restringida o bé ser llogater o titular d’un garatge o d’un local comercial.

També tenen dret a sol·licitar l'acreditació els residents i llogaters amb atenció familiar per dependència, així com els taxis i els serveis públics.

 

On es pot tramitar la sol·licitud?


  • A la Seu electrònica, de forma telemàtica (per fer aquest tràmit es requereix certificat digital o IDCATMÒBIL).
  • A l'Oficina d’Atenció a la Ciutadania del Centre.
     C. Narcís Menard, 13-17.
     93 588 70 00.
     Descarrega't la sol·licitud

 

Quan es pot sol·licitar?


En qualsevol moment, sempre i quan la persona sol·licitant es trobi en una de les circumstàncies esmentades i que s'han de complir per tal de poder obtenir una acreditació. 

 

Sol·licitud d'accés exepcional


Què és un accés excepcional?
Un accés excepcional és una acreditació ─amb una vigència concreta─ que les persones autoritzades per accedir a l’illa de vianants poden demanar per a altres persones, familiars o clients que hagin d’anar al seu domicili o comerç.

Com es pot tramitar un accés excepcional?
Els accessos excepcionals s’han de sol·licitar a través de l’adreça de correu electrònic , acreditant el motiu de la sol·licitud.

Hi ha un límit temporal per a fer-lo?
S’han de fer dins d’una limitació horària, que és de 24 hores abans o 24 hores després que hagi circulat el vehicle per l’interior de l’illa de vianants. 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

18
14